TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

masa untuk menonton ^_^


hehehe..arini aku tak nak cite pape..kos keje aku rini cume menonton..heheh..nak tau aku tonton cite pe??hehe..cite korea la..syok..layan dari pagi..aku memang peminat cite korea..tp tgok gak ar cite pe..heheh..tp rini aku tgok cite SASSY GIRLS..best sgt5..hehehe...kadang2 tu smpai nak wat aku nangis.. ^_^ apa la..tgok cite pon nak nangis
kalu x cye cite nie best cube ar korang g search kat youtube..pastu tgok..hehehe..sonok..bagi aku la..bagi korang x tau la plak best ke x..heheh..

hehehehe...key ar..nak layan lg cite nie..lom abis g..banyak sgt5 episod nyer..hehehe..
hah lagi satu..kalu korang ade cite korea yang best2 jgn lupe bgtau aku tajuk die key..key ar..chau..

2 comments:

nadiah_abdllah said...

lah...
peminat citer korea gak...
same cam member org..
hehe...
*soalan cepu mas, nsem tak hero dia? hehehe...
guro je..

Miss SwEeTFoResT said...

hehehehe..yg dlm pic tu la hero die.. ^_^

Total Pageviews