TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

sarapan di mana??

hahaha..arini aku cam nak post pasal sarapan pagi..huhuhu..da xde keje la tue..hikhikhik..
ok..rini aku sarap kat kedai mamak atau dikenali sebagai al bidayah..aku n member aku yanchoco suke sarap kat situ kos tue je kedai yang paling dekat dengan opis..kami meng'oder' roti telo n tea o suam yang agak2 suam kuku..hehehe..time nga tunggu2 makanan tibe tue aku pon sempat ler snap pic2 di bawah nie..
nie ler member aku..yanchoco..nie aku snap time kiteorg nga tunggu roti telo..lambat tol..pewot da men kan lagu keroncong..huhuhu..nie die yang edit..aku agak2 malas nak meng'edit' pic..
thanks yan..aku curi yer pic nie..huhuhuhu..hah..nie la roti telo kami..nampak cm sedap kn???kn..kn..hehehe..memang sedap..panas+garing..

hehehe..selesai suda..kami agak2 kekenyangan lorh time ni..b'sandar sambil memerhatikan matahari naik..huhuhu..time to start wat keje lorh..hehehe..

korunk plak..sarap kat mane pagi tadi???

7 comments:

nadiah_abdllah said...

bangun tido lmbat...
tak sarap...
pasni terus lunch...
huahuahua...
:))

lya said...

BESTNYA !
lame x melantak roti telur

cikYANchoco said...

hahaha.. kelaka doe muke ak.. heee.. paper pom roti canai bidayah sempoi..!! weeeeeeeee.......

Miss SwEeTFoResT said...

nad->hehehe..dlu sis pon cmtu gak..sbb dok uma kn jd pat la bgun lmbat..nie pg2 da kne bgun..hehehe..kne la sarap skali..

lya->hehehe..best..sok try la yer..

bulan bintang capricorn said...

sedapp tuh roti telur

jd lapa lak tbe2

hehe

bbc breakfast kat umah je td

mkn nasi lemak sambal kerang

hehe

best gak tuh an

;)

Miss SwEeTFoResT said...

cikyanchoco->ngeee..comel ngok..ne de klakar nyer..hehehe..mmg sempoiii..

Miss SwEeTFoResT said...

bbc->hehehe..wahhh lagi best tuh bbc..

Total Pageviews