TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

tiada perasaan..

huhhh..rini rase cam tak de mood lorh..dah la sengsorang kat dalam call center nieyh..yan tak de.. uwahhhhh..die da balik kampong..ciss..hampes punyer yan..hikhikhik..pepagi lagi dah gerak balik.. semangat nak bawak chooby die tuh..huhu..jadi perhatian la ko time dalam bus..hehehe..
lagi satu buat aku ilang mood pasal dengar cite ade orang tuh nak balik kedah esok..watttt??esok? ish..dah la g 4 ari..sakitnyer ati..nak wat camne an..keje harus didahulukan..ceyh2..hampeh2..aku pon nak balik melaka ar..nak amik cuti sampai 2 ari..biar padan muke..tapi tak bleyh plak sebab senin tuh ade presentation en bob plak..haduihhhhhh..ingatkan dah lepas sumernyer..kene gak present..ish2..sengal2..dah la bahan dalam lappy ucukk..camne aku nak present sengsorang ari senin nanti???tah la..aku dah pasrah dah nieyh..huhhh..

nanti da de perasaan balik aku ade cite nak tepek kat sini..kene tunggu la..huhuhu..chauuuu..

6 comments:

SHAIKH said...

please don't cry lor..huhu;)
sedihya..ish2 x patut2..

cikYANchoco said...

adoiii ko nk taw ak bwk chooby gile pnya berat.. smpai sakit tgn ak nieyh taw.. ngagaga alaaaa ahad ak blik la damansara tershenta tuh...

omg ! tam blik kedah ker?? dia kner g poli tuh ker ??? mean prac kite kner postpone agy largh ??? adoiiii semak weyh....

haaa btl ckp roy tuh.. x bole nagis lorgh.. present2 gk.. padahal ak nyer present pom lom siap agy.. hahaha :P

ayampinko said...

ha nangis jer,...
tampar kang

chupchintap said...

mari kita balik kg sama2
meriahkan melaka tue
sory cik adik utan ujan tropika
lame xon9
kalo update pon jap2
itu pon gne broadband kawan...
di opis ni cvrgenye amat lembab

Anonymous said...

cian.

SwEeTFoResT said...

shaikh->hehehe..sengal..

cikyanchoco->hehehe..tue ar kalu aku yang angkat tah camne rupe..hakhakhak..x dapat aku bayang kan..huhu..die tolak..die g jumpe en abu ckap x nak g..huhu.. selamat aku.hehehehe..

ayampinko->hahaha..da nangis da =P
sile2 tampar..hehehe

chupchintap->huhu..yeahhh meriah kan melaka..owh pato la pon lame x singgah sini..hehehe..ok2..

anonymous->hehehe..thanks

Total Pageviews