TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

hari pertama masuk class

semalam ari pertame aku masuk class..gile ar setelah setaun lebiyh x masuk class..cam
teruje je..tapi perasaan aku memang la tak bleyh nak digambarkan..kire laju gak ar
jantung aku nak pam darah tu..huhuhu..sengal..masuk class pon nak takot..pehal..
tah la..aku pon tak tau pasal pe..bukan tak penah jumpe dorunk tuh..time induksi dah jumpe..
tapi..mane nak same kan bile da dok satu class..malu beb..huhhh..

rini aku blaja web programming..erm..tuh je la komen aku..nak ngadap coding nieyh..huhuhu..
best..aku suke sgt5..tapi pale aku nieyh selalu sakit bile da abis class..huhuhu..
mane tak nye nak fokus betol2 kat lecture..da ler aku nieyh rabun..pastu g gatal2 dok
belakang plak..huhu..jangan salah paham keyh..bukan belakang sgt pon..baris num 2..tuh pon
da tak nampak..nak hafal coding lagi satu hal..huhhhh..bleyh ke aku wat??oit jangan cakap
camtu la..aku bleyh wat punyer..aku kan terror..hahaha..saje nak sedapkan ati nieyh..
huhuhu..tapi setakat aku belaja tadi..memang boleyh tangkap la..huhuhu..alhamdulillah..

subjek lain lom start blaja lagi..just kenal2 diri..cume mate je kene wat assigment plak..
tapi nasib bek la dalam group..huhuhu..yang aku tak bleyh bla lecture bi aku ar..
gile kentang ar..tegas..kejong lidah aku nak speaking nieyh..takpe2 relax aien..blaja la..
erm..kuatkan je la..huhuhu..

udah la..nanti2 aku update lagi..skunk nieyh jarang skit ar aku nak update..bizi beb..lagi satu
nak jimat skit nieyh..ari2 nak g cc..bengkok la aku..bile la nak dapat broadband nieyh..
haisyoooo...

korunk ade pendapat tak pasal broadband celcom nieyh..nak pakai postpaid ke prepaid??mane
lagi jimat??tolong tinggalkan pendapat korunk yer..thanks..

5 comments:

oranglidi said...

wah.. masuk blaja?

hehe..

gudlak!

brodband bergantung pada kepenggunaan lu.. kalau lu rase memang lu akan guna selalu selalu, bek pakai postpaid.. bayar nye pun senang.. kalu sebaliknya, guna je prepaidd..

oke?

lea said...

broadband?
xtaw sgt la..
xleh nak tlg
huhu

SwEeTFoResT said...

oranglidi->erm..tol gak..member pon ckp cmtu gak..tp x lem ke?

lea->hehehe..xpe2..sweet pon xtau sgt..pape pon tengs sgt5..

yAtie -sB- said...

hepy study..
all the best..

pkai je pape hrga mhl xpe kot yg pnting puashati + xpnt tggu loading lelame :)

SwEeTFoResT said...

sis yatie->ouh..tengs..

hehehehe..tol gak an..erm..xpe2 akn di pertimbangkn..hehehe..tengs kak..

Total Pageviews