TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

TamaT SuDaH..

arini..tamat la sudah segala macam masalah..huhuhu..yahoooooo..aku sudah bebas..balik uma nak tido puas2..hehehe..nak ngadap gem 24 jam..nak ngadap tv je..bestnyerrrr...eppy nieyh..tapi perasaan sediyh lagi banyak kot..huhhhh..ta suker..menciiii..kene dok jauh ngan cukk..ouhhhh.. tidakkk..huhu..sengal..emo plak die..

last day nieyh banyak plak songeh pn tuuttt..macam2 die nak..aku da anta polio aku kat melaka da..camne aku nak amik..haiyoooo..ade ke patot die cakap camni "tuh masalah awak,saya ta tau" hadoiiiyaiii..sabo je la..tuh la..wat keje last minit..hehehe..pandai je aku ngate..tapi betol ape..last day nieyh la die nak tgok macam2..assigment la ape la..padahal subjek tuh paling awal abis..huhhh..geram tol.. sabo2..tarik napas..lepas..last day ain..layan je..hehehe..suke potong mood aku an..

lagi satu..maybe pasni aku jarang skit nak update blog..kos da dok uma an..cam malas je nak g cc..tgok la camne dulu..tapi aku akan usaha tuk update..sedeyh nyer tak pat nak jenjalan kat blog korunk..ish2..

8 comments:

cikYANchoco said...

aha... samer la ngan ak... :( sob2..

hidayah said...

nak main game jugakk...

jom....

eza said...

pasni nak wat per???

aku hUnNy (^_~) said...

dew tag tuk kmo..ngee..lmbt cgt chatbox kua..:)

ayampinko said...

lek...dugaan tu..

ayampinko said...

samala ngan haku jugak

anie said...

waaaa..akak pun sedey gak..pas ni tggl la aku sorang2 kat MSO nih...x ckp kaki tangan nak handle call center tuh..huhuhu..

SwEeTFoResT said...

cikyan choco->hehehe..

hidayah->dah jemu ngadap gem..bru skunk dpat bukak blog..

eza->pasni sambunk blaja lg..ade 1 sem lg..

aku hunny->hehehe..tengss..

ayampinko->huhu..

anie->hehehe...sian sis..

Total Pageviews