TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Layan tag la jup...

1. Apakah brand jam tangan yang anda sedang pakai sekarang ni? Upload la gambar jam tangan anda tu?

aku pakai jam ke???jup aku pikir...mane jam aku ekkk...haisyoooo...lupe plak aku bukan jenis pkai jam la...


2. Antara kampung mak & kampung ayah, kampung yang mana 1 yg kowang paling suke balik bile nak raya?


erm..kampung ayah...hehehe..sebab kat sane sume sepupu satu pale..huhuhu..cam aku gak sengal..hehehe.. belah mak kene jadi sopan skit kos ramei sepupu laki je

3. Kowang sedang pakai ringtone apa dalam h/phone kowang skrg nih?

jangan pernah berubah by alexa for my lalink yang jauh nun di utara...jangan berubah tau..sekeh free kang..


4. Korang sahur aper jer pagi tadi??

haa???ala..aku tak bangun sahur la pagi tadi..hehehe...


5. Baper banyak mesej dalam INBOX h/phone kowang skrg nih?

huiiiiii..manyak gilak..smpai heng hp aku kalu nak bace balik..sume dari cukkk..hehehe..jup2 aku de dua hp..nak yang mane???


6. adakah korang pandai masak? - soalan cepu mas...hahaha...

apakah????hahaha..soklan cepuk dahi korunk..hehehe..aku pandai masak ke??ala lupe la plak..pandai ke???hehehe...

7. Kowang sayang x kat kawan kowang ni? sape?? aku la... hehe...

huuuuiiiiii...sayang banget lorh..even kenal dalam blog je..hope satu ari nanti dapat jumpe yaya...

8. Bila kowang bz, kowang rasa seronok ker atau pun benci?

erm..depend la..kalu aku suke bende tu aku sonok la nak wat..kalu tak suke..cam2 alasan aku bagi..hehehe..naseb ko la...

9. Kalau jalan jem, apa yg kowang buat??

jem???huhhhh...aku bukan dreber an so memacam aku wat..hehehe..mesej2 la..usha kete sebelah la..pastu membebel pape tah..hehehe..

so..skang aku da siap jawap tag nieyh..aku nak korunk yang terpilih nieyh plak jawap...kalu tak jawap..sekeh free..hehehe..gurau2...

-yanchoco(dulu ade cik depan die..skang da tukar)

-sisNoraz (hehehe..wat tau)

-nadiah (penting nieyh..heheh)

10 comments:

hidayah said...

huhu...insyaAllah kt jumpa nnt wed sweet kay. hihi =))

thx layan tag ni, muah !!~

imHepPie said...

nak pnjam jam???ngeh3...

imHepPie said...

nk pnjam jam???ngeh3...

SwEeTFoResT said...

yaya->hehehe..its ok..best pe layan tag..

imheppie->hehehe..nak bagi ke?? bleyh gak..huhuhu ^_^

oranglidi said...

hahaha. tibe2 ltak gmbar. haha.

Tam said...

Saye perlukan buku nota~

YanChoco said...

hehehe... ak pom ader ker... =.= okeyh akan ak layan tag ko ea.. muahx !

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..nape ade masalah problem???hehehe...

cukk->nah amik nieyh..

yanchoco->hehehe..bagus2..meyh layan ramai2..

oranglidi said...

hehe.. xde la. dulu susah nk tgk cik sweetforest ni. hehhee..

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..dulu len..skang len..dlu malu2 skang da xmalu..ngeeeee...

Total Pageviews