TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Puas ati aku.. ^_^

olaaaa...salam sume..rini aku eppy je even tak bagun sahur..sebab lupe nak kunci jam..hehehe.. sengal an..aku eppy rini sebab pe yang aku nak wat da tercapai..huhuhu..atas tu la hasilnye..tengs to0 cikyanchoco sebab menemani aku semalam even die ade date..sanggup tangguhkan date die lambat skit..hehehe..
benonyer aku da lewat skit nak pos kan bende nieyh..hehehe..sory cukkk..bleyh diterime lagi kan??hehehehe..korunk nak ke tau pe isinye??ala nanti tak seperais la..hehehe..bia die tau dulu..huhuhu..murah je pon..aku da tak tau nak cari pe..hehehe..sengalnye awek kan..
okies stop mengarut..rini subjek projek je..jadi aku bleyh lepak skit..kalu sempatkan aku datang la lepak kat blog korunk eh..keyh la..tak tau da nak story pe lagi..ntie aku update lagi..tapi sok da cuti smpai senin plak tu..huhu..bestnyeee...dapat tido lelame skit..hehehe..jadi kite jumpe lagi arini selase keyh..bye..

10 comments:

{lumut} said...

wajib ke bg adiah weh?
sbb aku rase cm x best kalau bg adiah kat balak sbb kite neh lom keje lg..
bagi kasih syg and kejujuran serta kesetiaan pon dah terlebih ckup.
sbb mende tuh tak ternilai dan xdpt dibeli kat mane2.

sori kalau kau tak stuju.

hidayah said...

cam bes je
gambar besa
dalam mesti besa gak ni

=)

hepi besday cuukk (eh tetibe je?)

YanChoco said...

ehehehe... even ak sengugut kuat ak ttp teman kan ko en.. ngeee =.= bile mao anta daaa... en tamarin sudah menunggu hadiah dia lor...

imHepPie said...

iskk..nak gak adiah...wuuuu...x mangun sahur???haihh..nih nk kjut..mangun!!!!!

alvin si miskin bercherita.. said...

alaaaaa....dalam tu ada one drop perpium kan..kan..kan...chikyancoco dah bagitau aku..huhuhuu....

Sr_Omr™ said...

wehhh.. aku nye maner??

Tam said...

Err....komen xdapat dipaparkan diruangan ini kerana mengandungi unsur2 kejam.

SwEeTFoResT said...

lumut->erm..depend kot..kalu rse nk bg..bg la..ikhlas..bukan pape pon..

yaya->alaaa kotak je besa..dlm penuh ngn surat kabar...hahahaha..

hahaha...xpe2..wat2 xnmpak.. =P

yanchoco->mane cik ko???da tuka ka???huhuhu..da dapat pon..tengs eh..

imheppie->nak??hehehe..bile birthday???oit pe memekak nieyh org nk tido..hehehe =P

alvin->hehehe..ampeh nye yanchoco.. g bgtau wat pe..hehehe.. tp sala lorh..

sr omr->huhhhh..pe plak mintak kite..mintak tam..die dpt 2.. hehehehe...

cukk->huhhhhh...mmg kejam..hampeh tol..

hidayah said...

yeke penuh gan surat khabar.

ni nak kena kan dia ni... hihihi

SwEeTFoResT said...

yaya->hehehehe..yer..saje je nk memanje..hehehe...

Total Pageviews