TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

wahhh..100??

hehehe..aiii..salam..rini cam tak tau la nak update ape..kalu nak cite hal semalam memang tak leyh la..semalam paling tak best..tapi dapat pengalaman baru..hehehe..actually nk cite pasal follower aku nieyh..tup2 da 100..hehehe..kecoh an..bukan ape..just nak ucap trimas kat follower kos sudi follow blog aku yang serbe kekurangan nieyh..hehehe..jangan la follow je..meyh la berbalas komen yer..hehehe..bleyh kenal2 skit..hehehe..keyh ar tue je pon story aku tuk arini..hehehe..simple an tuk rini..lom de mood lagi nak update beno nye..hehehe..
TERIMA KASIH KAT FOLLOWER2 AKU..salam perkenalan yer tuk follower baru..jangan SUMBUNK2..
notadikaki->rini cam nak buke KFC la..tp jauh plak..huhhh..sadnyer...cukkkk..

7 comments:

{lumut} said...

kawan2 yg ramai mahupun follower yg beribu tdk melambangkan ape2..

papepon..tnye balik diri..
adakah kita berdoa utk sahabat2 kita..dan amik berat tentang mereka?

=)

take care sweetie..

hidayah said...

wah tahniah !

Indera said...

tahniah2.
kena wat kenduri nih!hehehe

oranglidi said...

wah.. hebat2..

wa stuju tu.. xbest a kalu pollow tp x berbalas kumen2.. kan? mcm susah nk brkenal2lan.. huhu.. tapi lu memang best!

buke kfc? wah!

SwEeTFoResT said...

lumut->erm tol tue..tengs yer..

hidayah->hehehe..terime kasih..

indera->hehehe..akan dipertimbangkn.. ^_^

oranglidi->hehehe..lu nieyh wat wa kembang je..hehehe..tengs eh..lu pon best gak..

xpat pon..sebab de class petang..jd xpat g beli..jauh..

oranglidi said...

hehe.. same2. x dpt buke kfc xpo la.. makan je nasik .. hehe.

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..yer pasni nak buke nasik je sbb de org bising..hehehe..

Total Pageviews