TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

PERHATIANNNN !!!!

salam..korunk..da lame aku tak update..bizi lorh dengan projek final..masing2 nak submit minggu depan..geram tol..da la suke bagi keje last minit..erm xpe lupe kan sume tu..nieyh nak mintak tolong sangat2 kat korunk sume..

aku wat projek final bina laman web..so aku nak korunk tolong aku singgah kejap je kat web aku tu..sebab dorunk nak tengok berapa ramai yang datang singgah..pastu tiap ari plak tu die nak ada peningkatan visitor..korunk datang kejap pon da cukup bermakne bagi aku..tolong lah ehhh markah final aku nieyhhhhh...hope korunk sudi tolong aku...korunk just klik je link kat bawah nieyh...

www.melakasite.co.cc

9 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

akak baru tgk web tu

still tak ada bahan dalam tu ek...

=)

all da best dik

PinQib said...

da tekan,.pstu nk wat po??
dun tell me, ni virus :D

imHepPie said...

okess da bukak website tuh...mcdeluxe 1 ehh..haha

.rafiq. said...

aku dah klik.hehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

yer...mesti bizy..tu sbb lama tak update...sila la rajin update...huhuhuhu...

Nem0 o0h Nem0 said...

okk..dah gie lawat..hehe

si pemilik said...

hui..lame tul x jenguk blog nih..

dh bkak tp cm xde pe je..
??????????????????.......

hrmm..xkish la..moga ur final marks OK yah!..

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam..gud luck...

SwEeTFoResT said...

tengs korunk..mmg web tu kua late sikit lorh..tension tol..tp x pe..da lepas..hehehehe..

Total Pageviews