TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Selamat Tinggal pelajar-pelajar DTK !!!

olaaaa..salam..rini aku nak update pasal budak2 DTK yang da balik ke sarang masing2..tinggal budak2 pompuan je..tu pon 2 orang da balik..huhuhu..hanya tinggal kenangan je..tapi memang best dapat jumper korunk sume..tengs sebab sudi kawan ngan aku yang sengal nieyh...dikesempatan ini (hehehe ayat...tak bleyh bla)aku nak buat ucapan skit tuk korunk sume..huhuhu..


yan->erm..yan..aku nak mintak maaf sebab slalu wat ko rase jauh ati..kekadang aku nieyh bukan pe..ade gak rase tak puas ati ngan prangai ko tu..bukan aku nak pinggirkan ko..just nak mase je tuk terime sume tu..aku tak leyh nak luah kan sume nye kat sini..tak manis plak..ntie de mase aku dok luahkan terus ngan ko sebelum kite berpisah nieyh..mintak maaf sangat2..aku insan biase..huhuhu..tapi sejak kite dok satu bilik kat damansara tu..memang best..asik karoke dalam biliik je..hehehe..kenangan tu..memacam lagi aku nak bebel pasal ko..tapi takot orang bosan la..tak pe len kali aku bebel lagi keyh..


nora->sepanjang 6 bulan kite kenal sis..kite tak panggil pon sis 'sis'..hehehe..just dlm msj je kn..maaf keyh..sebab kite rase kalu kite panggil sis kite tak mesre macam skang nieyh..rase cam ade jurang je..bukan tak hormat..tapi tah la..memang rase tak best je..hope u tak kesah kan??? kalu kesah i pedulik ape..hehehehe...kiding2..ok2 sambung balik..teng la sudi kawan ngan kite..dengo pe yang kite bebel kan dari masala kawan sampai la masalah ucuk kite tu..kalu tak de sis..tak tau nak kate ape..hehehe..best tol dapat jumpe geng yang agak2 sengal cam kite..hehehe..tapi satu je tak pat buat ngan sis..makan mcd di saat2 akhir nieyh..ish amat lah terkilan..nak wat camne kan..hehehehe..xde rezeki kite plak..hope dapat jumpe lagi pasni..muar ngan melaka bukan jauh pon..huhuhu..


erni->ko plak kite tak bape nak rapat sebab masih de segan lagi yang terselit antara kite..hehehe..bukan saje2 tak nak rapat keyh..ko memang best..tapi sejak kak as tak de ko makin best..hehehe..ingat tak dulu time kat brinfo..jarang kite berborak kan..balik keje kite trus masuk blik..tak pon kite kua dating..hehehe..tengok ko ngan kak as mmg best..ke mana je berdue..pape pon kite mintak maaf kalu de wat salah dari brinfo sampai sini..


beila->dak ni pon aku tak bape nak kenal..tapi tengok pangai die..memang best..asik kaco orang je..kalu di nieyh x de..alamat nye sunyi la kelas kite..hehehe..wish you good luck keyh..


shera->nieyh lagi la..pendiam je..tapi best gak..bleyh masuk..hehehe..


yang tuk lelaki...malas nak explain sorunk2..ramai sangat..da la pinjam broadband orang nieyh..hehehe..pape pon kat bebudak lelaki..hope korunk dapat cari kerje yang sesuai..yang nak jadi usahawan tu..kalu dah berjaya..sile2 lah ingat kat kite nieyh..bukan mintak ape..belanja kopi radix pon xpe..hehehehe...


hope dapat jumpe korunk lagi..ntie time nak amik transkrip jangan lupe ajak2 kite keyh...akhir kata..


LOVE U ALLLLL !!!

5 comments:

pina said...

aku pon nk mtk maaf gak kt ko.. walopun da setaun lbh duk sme2 aku ttp xrapat ngn ko kn...plik tol.. huhu...best je tgk ko ngan sis.. papepon gud luck to u...

SwEeTFoResT said...

pina->erm..memang pelik kan..padahal kenal sis bru 6 bulan..xpe2..kalu de jodoh kite try lagi..hehehe..

imHepPie said...

apsal nama i xda dlm list lak nih..iskk kuciwa

Tam said...

aku pun kuciwa jgak.
sob3....

SwEeTFoResT said...

imheppie->hehehe..sory geng name u da kene reject la plak..hehehe..

tam->huhhh..nyebok je..hehehe..

Total Pageviews