TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Check This Out !!!

oLaaa..salam..rini aku nak stori pasal 1 produk yang aku baru nak try gune..huhu..slalu dok denga + baca dalam majalah je pasal produk nieyh..huhu..korunk nak tau pe kebende nye..trus kan membaca..hehehe..

al kisah nye..satu aritu aku sesaje dok selak majalah mingguan wanita..selak punye selak punye selak..aku jumpe la 1 page cite pasal produk nieyh..ngan tetibe je aku tertarik..hehe cam de magnet la plak..rase cam nak beli..tapi simpan je niat di hati..wit tak de..gaji lom dapat..huhu..

sebulan kemudian..tah cam ne..tetibe je wit jatuh dari langit..hehehe..ceyh tipu keyh..benor nye aku nak g cari adiah tuk abang aku..so da terlanjur tu..bajet pon da ade..ye la simpan da sebulan..aku g la sopping..huhu..singgah jup kat guardian..try tanye akak dok jage guardian tu..cam ni aku tanye..

aku: kak..bende nieyh yang kecik skit ade x?aku tunjuk gambar produk tu je..xtau nak cakap cam ne..huhu
akak: ade2..jup eh.
aku: huhhh..naseb bek ade..kos beli yang besa tak ckup bajet.huhu...
akak: nieyh..

then aku pon pe lagi g ler baya..huhu..suke nieyh..impian da tercapai..huhu..korunk nak tengok pe aku beli???nieyh la...
 
hehehe..tapi aku beli yang 60ml je..bajet tak cukup lorh..

tak tau la hasil die cam ne..korunk penah pakai tak????bleyh kongsi???

6 comments:

Mrs. Amie said...

Pernah... tak hilang pun stretch marks kak amie.. menciikkk! bad rating kat product nie.. hihihi.. tapi different ppl different result kot.. try dulu ya

Moon BlooDy Spell said...

moon pun tengah pakai..
baru 3 minngu
stakat ni ada perubahan
bio oil memnag bagus

SwEeTFoResT said...

mrs amie->ye ke?bape bulan akk pkai???

SwEeTFoResT said...

moon->wahhh..nieyh xsaba nk tgok perubahan kt sweet plak.. ^__^

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

hehehe... la..ubat nie... nie msti kes nak cantekkan kulit muka nie.. behehe..

SwEeTFoResT said...

halieisa->huhu..nak ilangkn parut jerawat la..dendiam tau.. =P

Total Pageviews