TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Mcd & Minah Sempit !!!

olaaa..salam..rini memacam aku nak stori kat korunk..tapi tak tau nak mule yang mane..hmmm..pikir2..hmmm.. haaa..aku start dari balik keje keyh..

al kisah nye..aku balik keje arini dalam kol 4.30..nape aku balik awal arini??hehehe..sebab aku nak g belaja bawak kereta..miahahaha..tapi sebelum gerak aku mesej2 ngan si dia..hehehe..mesti la bagitau dulu..ku kan baikkk..miahahahaha..lepas mesej2..aku gerak ar..

aku singgah jup kat jaya jusco..sebab aku teringin nak makan mcd lorh..hehehe..lame tak makan..sian kat aku..hehehe..

miahaha..double cheese burger milikku..

then after aku isi penuh perot aku nieyh baru la aku gerak g tempat belajar kete tuh..huhu..pas makan baru de semangat nak bawak kete an..hehehe..
tapi bukan abang nieyh yang ajar aku..hehehe..tak sempat nak snap lorh..search kat mr.google je..hehehe.. aku start blaja dalam kol 6.15 camtu..bawak punyer bawak..tengok jam da nak kol 7..gile ar..kang sampai uma kol bape plak..bising la bapak aku tuh..pakcik ni pon..tak kan nak suh aku blaja smpai malam..huhu..

then nasib bek ade sorang budak tu kol pakcik tu..die nak jumper..so aku lepas la..muahahaha..dapat aku balik..ape lagi aku start moto trus bla..

perah punye perah..aku tgok meter da 100km/j..giler..bleyh caye ke aku perah smpai 100???huhuhu..aku slow skit..takot gak atok kude putih ade..hehehe..tapi aku tgok gak jalan..kalu clear baru aku laju..aku nieyh bukan brani sangat..wat2 berani je..hehehe..

sampai je umah aku tgok jam 7.30..fuhhhh selamat aku..ayah dalam toilet..ngah mandi..selamat tinge aku..huhu..

so tu je la cite aku tuk arini..aku dah jadi minah rempit ke??ke minah sempit??miahahaha..

notadikakiblog->kan senang kalu moto bleyh nek ramai2 cmtu..xyah aku blaja bawak kete..muahahaha..

2 comments:

Ms.Independant said...

klo motor ley naek rami2...
susah la nak merempit.
kekeke

:P

SwEetForEst said...

ms.independant->miahahaha..

btol gak..

hehehe..

Total Pageviews