TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Suprise !! Suprise !!

olaaaa..ai..aiiiii..lalalala..lalala..hehe..eppy semacam je an aku nieyh..al kisah nye..aku dapat adiah from die yang tersayang..hehehe..bukan aku mintak..die yang nak bagi..so aku terime ngan tangan terbuke..cam pepatah melayu kate pucuk di cita ulam raja yang datang..kehkehkeh..suke lorh..sape yang tak suke dapat adiah an..an..hehehe..kalu ade yang tak suke tu..memang la..hehehe..tapi bak kate pepatah melayu lagi..tangan yang memberi lagi mulia dari tangan yang menerima..so rajin2 la bagi lagi..ngeee..

die kate nieyh present tuk aniversari kiteorang..awal gile..hehehe..lom cukop mase lagi aku da dapat adiah..hehehe..tak pe..time aniversari tu aku wat entri lain pastu upload lagi pic nieyh..miahahaha..korunk wat2 tak perasaan je keyh..hehe..da2 sebelum aku ngarut lebeyh2 bek korunklayan je pic yang aku snap nieyh..hope korunk tak jeles..hehehe..aku tau korunk dapat lagi kebabom dari nieyh..aku tak kesah..aku terime je pape orang bagi..tak memilih okeyh..hehehe..da layan...
haaa..nieyh la adiah nye..aku amik kat pejabat pos seniri..kos posmen tu kate die da anta tapi tak de orang..huhh..tak pe la..adiah nye pasal..hehehe..
seee..note kat situ..hehehe..sayang die..nak tau ape isi die??tengok bawah..
>

>

 
<


<



>
bawah...
>

<

<

>

<

>

<

>

<
bawah lagi...

>





<








>
tadaaaa..hahaha..gempak tak???huhu..saje nak mengatal..tengok ramai wat camni..gatal je tangan nieyh nak ngikut..boleyh???
hehehe..haaa..nieyh la barang die..aku tersenyum lebo time bukak..camni..
^____________________________^
hehe..love u..
nieyh lagi...
nieyh specel skit..tu dok dalam len kotak..
wahhhh..gelangggg..hehehe..tapi besar..kene bawak g kedai..potong..takpe2..ku suke sangat2..hehe..meyh aku pokus kan lagi..
nahhhh..cantik an???hehehe..gile over aku..korunk tak kesah an???hehehe..
okeyh2..da2..malu aku ngan perangai seniri..harap di maapkan..hihihi..

6 comments:

Fahim 'n Alin said...

hehe.. tol nye excited nih

nabilah_2908 said...

wah..romantiknyer..jrg nk jumpa lelaki yg romntik cm ni.. ;)

SwEetForEst said...

fahim n alin->hehehe..tau xpe.. ^__^

SwEetForEst said...

nabilah_2908->hehehe.. ^___^

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

ish3x.. chanteknya yang di bagi. hehehe....

SwEetForEst said...

leha->hehehe.. ^___^

Total Pageviews