TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Layan Tag : Lapan kali lapan

 tadi time merayau tak tentu hala ke blog2 kawan..ku terjumpa ini TAG kat blog ijai+cakap=dengar..even tak di tag tapi aku nak wat gak sebab last sekali die ade kate sape2 bleyh wat..ngan perasaan tak malunye aku pon wat la..ehehehe..betulkan ijai???so pe lagi jom layan tag..
 
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

done..nieyhlah folder bertuah tuk arini..(fuhhh..naseb bek xkene folder yang bukan2..hehehe)

2. Select the 8th photo in that folder.

done..itulah gambarnye..

3. Post that photo along with the story behind it.

haaa..nieyhlah gambar bertuah tu..angah ngan famili die..kak zura + ajim..hehehe..senang skit keje aku..kehkehkeh..

time nieyh kiteorang baru balik dari pasar malam..lepak jap tepi pantai..menikmati keindahan waktu senja+ayam goreng singit..hehehe..

sesape yang dok melaka mesti tau pantai nieyh..pantai puteri..dekat2 ngan pantai klebang..kalu sesape yang tak penah lepak sini..meyh lah luang2 kan masa singgah sini..ceyhhh..terpromote plak..

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

dan 8 calon-calon yang bertuah ialah:-
+ dan ANDA

8 comments:

POSH76 said...

Alamak baru jer nak feeling2 ala2 DIVA tertiba kene TAG...tp kene tngk dulula gambo tu sensor ke idak hehe

Anyway thanks ingat kat I hehe

rizal jabai said...

heee...ayam singgit je?bia btol...nk g jgak la nk borong 1 kedai pastu lepak2 guling kat pantai...hehe

nabilah_2908 said...

alahai..dh pernh buat la tag ni dear..baru jer..

meh terjh kt sini..

http://zafiranabilah.blogspot.com/2010/04/ola-fwens.html

tk pe...next tag..jgn lupa tag sy yupp.. :)

SwEetForEst said...

posh76->ehehe..tu la..naseb bek folder sensor sweet xmengene..ehehehe..

^___^

SwEetForEst said...

rizal jabai->ahaha..nak guling2 tak tahan..mmg singgit je aym tu..sedap + pedas..mai la dtg..

^___^

SwEetForEst said...

nabilah_2908->ohohh..xpe..len kali pasti sweet tag..

^__^

Shiela Latif said...

ala ain...akak dah buat tag nie...baru semalam...kira sis jawab tag ain sekali k...boleh kan...cyg dia.. :)

Shidi Shah said...

thanks yer bg tag..dah amek dah..
hehe.sila lah komen

Total Pageviews