TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Sabtu yang Ceria !!!

olaaa..sory sangat5 sebab semalam aku tak terjah blog korunk..sabtu n ahad memang hari paling aku taksempat nak berblogwalking dan sewaktu dengan nye sebab aku terlalu bizi melayani ari cutiku..miahaha..arghhh malas nak bebel banyak2 korunk layan je la pic aku snap nieyh keyh..huhu..layan..

disinilah tempat ku membuang segala isi didalam beg wit..ranap aku..miahaha..

sini jua tempatku membuang segala isi perot..apakah???hehe..just kiding..

tempat pertama yang harus singgah..huhu..makannnn..nyum2..

lame da bende tu berdiri kat situ..tapi baru semalam aku berkesempatan memanjat bende tu..huhu..sian kat aku..

huhu..macam g melancong je..hmmm..bile la dapat nek benda nieyh ngan die..

 sebelum naik kite snap la dulu an..huhu..penting2..

si sengal yang rajin melayan kerenah kakaknye..sian ko an dapat akak camni..tapi not bad pe aku nieyh..kehkehkeh.. kalu ko da tak larat nak layan..ko suh dak tu (die) masuk minang aku..miahahaha..apakah???

pemandangan dari atas..

tu sungai..bukan longkang yer..harap maklum..

replika ke reptika??hehehe..maap..

huhu..no komen..sengal..

 notadikakiblog->huhhhh..cukop kot..kang bebanyak bosan plak korunk tgok..huhu..korunk tak nak datang melaka ke nek bende nieyh??kalu ade yang nak datang..jangan lupe ajak aku sekali..hehehe..

12 comments:

Mr Rulez said...

wahh..dah cam cuti2 msia..pasni leyh mntk keja dekat tourism msia..hehe

Mesintaip: said...

Hmm...bila lagi nak berwisata di bumi Hang Tuah ni.

Rashid said...

ishh makan je tau ni.. hehe

SwEetForEst said...

mr rulez->hehe..cite2 mmg camtu..tapi x di restui la..


^__^

SwEetForEst said...

mesintaip->wisata tu mende ape?? hehehe..meyh2 la dtg melaka..

^__^

SwEetForEst said...

rashid->hehehe..penting tu..nak kumpol tenage sbb bnyak tmpat nak jln..hehehe..

Mesintaip: said...

wisata tu lebih kurang macam pelancong/melancong jugalah...heheh

nabilah_2908 said...

nama jer org melaka...smpai ke hari ni..belum prnh rasa lagi naik menara tu..huhu.. ;)

SwEetForEst said...

mesintaip->ouhhh..bru sweet tau..hehehe..meyh la berwisata kat melaka nieyh..bnyk tmpat menarik..

^____^

SwEetForEst said...

nabilah->hehehe..sweet pon..tp naseb bek ritu dapat nek..dok pjok adik tman kn..kalu tak..tah bile dpt merase.. ^____^

sophie said...

bestnye..bila sophie nak merasa naik lak nie..

WAFDA said...

rindu pada kau tuah negeri melaka.
sob3. T__________________T

Total Pageviews