TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

My DrEaM CoMEs TrUe !!!


Salam..olaaa..ujung taun yang sangat happy..hehehe..happy gile2..mane tak nye..2 dari impian ku dah dan akan tercapai..ngeh2..suke2..alhamdulillah..

nak tau impian first aku yang DAH tercapai tu??scroll ke bawah..

>



bawah..




>












lagi bawah..





>













>













>






bawah lagi..






>




tadaaaa..

 haaaaaa..akhirnya tercapai impian aku nak memiliki lappy sendiri..hehehe..beli ngan gaji pertama nieyh..moga tahan lama..hehehe..bukan ape..nanti anak-anak murid aku nak dengar lagu..senang sikit nak bukak ann..asik nak pinjam orang je..malu ar..lagipun kalu nak g kursus senang sikit nak way keje..ngeh2..
lappy aku jenama dell inspiron n4030..murah je..tak de wane pink..yang pink tu mahal sangat..bukan tak mampu nak beli..tapi ikut keperluan je an..hehehe..ade unsur berlagak di situ..huhu..maap2..gurau2 je..hehe..skang aku ngah pikir nak buh nama apa kat lappy aku ni..hurm..korunk ade idea??kalu ade sila tinggalkan kat komen yer..

okeyhhhh..yang kedua plak..impian ku yang akan tercapai tu..ialah...jeng..jeng..jeng..

ishhhh..memandangkan impian tu belum tercapai cuma akan tercapai dalam mase terdekat..ape kebenda tah ayat aku ni..hehehe..korunk paham kot..kan???kalu x paham sile daftar kan diri anda di tabika saya yer..hehehehe..eh back to basic..aku ingat kite hole dulu la..bleyh???bile dah tercapai nanti aku bagitau keyh..chauuu..

1 comments:

PinQib said...

wah. tahniah..
ehe. br kita hargai [enat lelahh. ><

Total Pageviews