TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

SALAM MAAL HIJRAH...

olaaa...salam all..pe kabo??lame da aku x update..sungguh bizi..balik kursus pengsan terus..hehehe..penat teramat..tapi xpe..berbaloi..tambah ilmu..hehhehe..

ok..skang bukan pasal tu aku nak stori..cume sempena MAAL HIJRAH ni..aku nak bagi ucapan skit..hehehehe..

xnak cite banyak..cume list kan pe yang aku harapkan tuk tahun depan...AMINNN...

~semoga taun baru yang datang ni wat aku makin kuat dan tabah menghadapi dugaan dan cabaran xkire dari segi kerja or perasaan..hehehe..
~moga "dia" yang jauh sentiasa sihat hendaknya..
~moga rezeki "dia" makin bertambah..
~moga "dia" sentiasa gembira disamping insan yang tersayang..
~moga "dia" bahagia selalu..aku bahagia bila lihat dia bahagia..
~moga ade rezeki dapat jumpa "dia"(tapi kuat ke aku nak jumpe die??hurmm..)
~moga jodohku dan "dia" dipanjangkan...amin...
~moga anak didik aku mudah terima ilmu..
~moga ilmu yang ku beri diberkati...
~moga lancar lidah ku untuk berbicara di depan ibu bapa anak murid ku..
~moga perjalanan hidup kami diberkati dan diredhaimu...
~TAK LUPA JUGA..MOGA KAWAN2 KU XKIRE DARI FB,BLOGGER,KOLEJ, SENTIASA SIHAT DAN DIMURAHKAN REZEKI..PADA YANG XSIHAT MOGA CEPAT SEMBUH...

....AMIN....

 pesanandikakiblog>nanti aku upload pasal kursus aritu keyh..gambar lom dapat lagi..huhuhu...

2 comments:

Azza Firza said...

hehe, salam maal hijrah, nak menang rm50? boleh join contest ini, hehe

http://zaza96.blogspot.com/2010/12/review-paling-kreatif-azzafirza-rm50.html

SwEetForEst said...

azza->hehehe..tengs..ntie sweet join yer...

^___^

Total Pageviews