TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

TERIMA KASIH YA ALLAH !!!


salam..olaa..masih dalam mood terkejut..hurm..keputusan aku nak lupa kan dia memang tepat..memang xnampak masa depan ku dengan die..xnampak..gelap..semalam..TUHAN gerakkan hati buka sesuatu..lupenye..hurm..susah aku nak luahkan..tapi tak pe..memang hak dia..aku siapa tuk halang..

so sekarang..aku dah nekad..pape yang terjadi..aku akan usaha lupakan dia..biar aku ubat sendiri luka aku ni..aku akan pikir masa depan aku..masa depan famili aku..mak ayah..hanya mereka..aku dah semakin kuat..aku janji..semalam..last aku mengalirkan air mata aku tuk dia..LAST..aku xkan peduli lagi pasal hidup dia..aku xnak jadi bodoh tuk selama-lamanya..aku akan belajar dari kesilapan aku..aku janji !!!aku janji aku akan bangkit semula..bangkit dengan semangat baru..tanpa cinta seorang lelaki..aku xpeduli semua tu..lantak la..malas nak pikir dah..

maaf kawan2 blog..aku xdapat nak jenguk blog korunk..lom ada masa yang sesuai..hehehehe..nanti aku singgah keyh..thanks sebab masih sudi singgah blog sweet yang xberapa nak sweet ni..hehehehe..keyh chau dulu la..


9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

insyaAllah (:

Syafiqah said...

sabar je lah yunk oiittt... aq tahu ko kuat... mgkin ko akn dapat lelaki yg ag bgus dari dier... aq sentiase doakan tok ko k... ^_^

Syafiqah said...

sabar je lah yunk oiittt... aq tahu ko kuat... mgkin ko akn dapat lelaki yg ag bgus dari dier... aq sentiase doakan tok ko k... ^_^

Wyna Nubies said...

kuatkan hati...insya-allah..segala perasaan itu akan hilang perlahan2 :)chaiyokk chaiyokk ! :)

SwEetForEst said...

anisa hang tuah->tq yunk..

^___^

SwEetForEst said...

pika->hehehe..trime kasih link..sayunk ko lebih..

^___^

SwEetForEst said...

wyna nubies->hehe..baik..tengs sgt2..

^______^

nabilah_2908 said...

bagus la tu..move on....ada yg lebih baik sedang menanti...sabar la.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA HUJAN

ARJUNA.Inc said...

sabar eh..mhon doa pada tuhan..mntak kkuatan..insyaALLAH..t tuhan lpang kan fkran n hdup kta..bzkir la bnyak2..=)

Total Pageviews