TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Kisah CINTA aku !!!

 hati aku dan die bercantum sudeyhhh..

hohohoh..salam...perghhh tajuk...nak yang gempak je..hehehe..korunk ingat x??(ceyh mcm org dok bc ari2 plak) xpe la aku ingatkan korunk..sejak aku putus cinta dulu..aku dah xcite lagik pasal cinta2 ni..padahal da dapat pegganti...cam x adil je aku an...hohoho..dulu bukan men lagik..asik2 pasal bf..biler putus..baru padan muke..so sekarang sejak dah ade pegganti ni..aku xpernah nak war2 kan kat blog..ahaha..ayat xboleh bla..aku bukan ape..aku malas la..bukan orang berkenan pon nak tau pasal cinta aku ni kann..

kat sini aku cuma nak cakap aku bersyukur sangat dapat jumper die..xpernah orang sayang aku sampai tahap macam ni..xperlu la aku citer ape yang dah die buat..cume yang aku harap die ikhlas terima aku seadanya..yelaa aku pon tau mulot aku ni macam mana..hohoho..nampak je pendiam tapi makan dalam oooo...

so kesimpulan nyer skang..aku tengah bahagia..walaupon selalu aku carik pasal...ahahahaha..tapi aku memang suke macam ni..hope cinta aku dan die direstui dan diberkati..semoga hingga kekal anak cucu..xkesah la orang nak cakap ape..mulot orang memang susah nak tutup..itu je pasal cinta aku..hehehehe.


THE END.

1 comments:

PinQib said...

jaga la batas pergaulan mu sebaagai seorang wanita islam... maaf nak cakap.. haram seorang lelaki dan wanita bukan muhrim yang x punye ikatan bersentuhan... =) positive

Total Pageviews