TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Gile suke game nie!!!i'm lovin it..

arini aku rase cm nak post pasai kegiatan mase lapang aku time dok uma..hehehe..aku dok uma pe lg yg nk wat aku men gem la..gile aku suke sgt5 men gem nie..name die
need for speed underground 2..

aku bru test men yg nie la..aku tau bnyak lagi kluaran die..tp nie pon aku lom lpas2 lg..ish ritu blik kmpong 3 ari 2 mlm aku dok ngadap komputer..layan game nie la..tp kne gilir2 ngan adik aku..bile kalah je aku bg die men..hehehe..

nie antara kete yg aku suke sgt5 pakai..sbb ade org kate snang nk kawal n laju..hehehe..best gile..aku smpai xnak berenti bile da ngadap game nih..sume aku lupe kn smpai kdang2 ucuk pon aku terlupe..hehehe..sian ucuk..tp yg sedihnyer aku xbley nk install game nih kat laptop aku..tah pasai pe tah..tensen tol..jd aku dapat men bile aku blik mlk n bile jmpe ucuk..tu pon kalu die bwak laptop n lokasi bersesuaian dapat la aku men..kalu x..hampeh la..ish gian tol nk men.. sesiape yg pandai install tolong la aku..aku nak sgt5 men gem ni kat laptop aku..
tkot berat je la..ish..ish..sedih nyer.. T_T

4 comments:

nadiah_abdllah said...

oho...
dasat la akak ni...
org suke men the sims 2 ahaha...
:D
hehe...
btw, thanx ek doakan org...
hrp makbullah doa tu..
weng3..~~~

Miss SwEeTFoResT said...

hehehe..biase la..insyallah..owh bez gak gem the sims 2..pnah la gak sis men..tp xlekat la..hehehehe..yg ni melekat..try la..syok.. ^_^

cikYANchoco said...

dasat la ko ain.. heee.. nih la mbr ak ! kaki game :) ak pom minat game nih tp kureng sikit la.. best agy main game sdo-x . heeee jom r fight

Miss SwEeTFoResT said...

hahaha..well u no me.. hikhikhik..bez2..jom2 kite fight..tp aku lom pro lg..hehehe..
=p

Total Pageviews