TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Hobi Kiteorang

hehehe..rini aku nak post pasal hobi kiteorang pas balik keje..yelakan pas penat2 wat keje+melepak kat opiz nieyh..kiteorang nak gak release tensen..jadi kiteorang cipta lah hobi kiteorang yang diberi name KaRoKe MaUt..hakhakhak..layan ouhh..hehehe..sengal..nasib bek budak2 nieyh spoting..kire bleyh la aku menyumbang kan sore yang memang tersedia sumbang..hehehe..tak malu tol la..gegege..ala bukan selalu pon aku ekot..kenkadang je time aku tol2 tensen baru aku ekot..yeke??..kalu tak aku g ngan ucukk je..hehehe..best ouhh..

huhu..tempat nieyh kecik je pon..kos baru bukak..dulu2 tak ditubuhkan lagi..time kiteorang da nak abis practical baru la die bukak..ishhh..kalu tak dari dulu lagi wit aku abis kat tempat nieyh.. hehe tapi tak pe pon..janji aku puas..huhuhu..


nie la antara geng2 karoke maut aku..hahahaha..mattasid ngan ben..dorunk nieyh memang gile karoke kot..pas balik keje trus g..ishh2..pe la nak jadi ngan korunk nieyh..hehehe..semangat betul menyumbang kan sore..ngee..tapi korunk memang best la..lagi2 matt yang comeyh nieyh..


nieyh antara yang terpenting dalam geng aku nieyh..kos kalu tak de die tak dapat la aku g sini..huhu..yang pakai speak mata tuh name die nasrul..ehh..die tak bagi sebut name penuh die kat sini lorh..maap yer..okeyh..lagi sekali ehh..yang pakai speak mate tuh name die nass..moto die la aku tumpang time nak g sini..thanks nass..kalu nass tak de..tak pat kite karoke..hehehe.. yang lagi sowank nieyh lagi la penting..hehehe..kalu tak de die lagi la aku tak pat nak jejak kat sini..hehehe..tak de geng la..tak syok karoke sowank2 lorh..tue yang kene tunggu die ade baru bleyh g sini..sayunk die sangat2..

hehehe..sayunk aku nieyh tau..

mesti pas nieyh aku rindu saat2 camnie..mesti nanti korunk da ekot haluan masing2..ishhh..tak mo la..tak suker akan perpisahan..erm..sadnyer..nape kite sumer tak dok satu kolej kan???ishhh..tak suker...menciii..tapi yang penting ucukk jangan lupekan kite plak bile da dok jitra..kene pelangkong nantie..gegegege..sayunk die..

13 comments:

cikYANchoco said...

heeee.. happy friend forever ! :)
ak suker pic tam yg last tuh . rawk babeh ! huhuhu bile nk karoke samer ngan ko nieyh ???

SwEeTFoResT said...

tue la pasal..tah bile kite nak g berdue..ish2..pat la..pilih hari..kite dah nak abis nieyh..
ish2..

ViNiL said...

hahah melalak sangat best untuk releasekan kebosanan ngan ketegangan hidup~~

si pemilik said...

huh! dh lame x tgk ben..

nas dh gemuk hahaaaa...

nadiah_abdllah said...

amboi2...
bahagie idop..
:D

Nurul aIn said...

heppi kan bile boi kite mcm kawan2
bole enjoy sume benda
hope heppi togather forever=)

SwEeTFoResT said...

vinil->yer2..setuju...

si pemilik->hehehe..bukan gemuk..da tembam la..huhuhu

nadiah->winduu ouhh..lame tak nampak..hehehe..sesangat la bahagia tau.. =P

nurul ain->hehehe..thanks..

NASRUL NASH said...

haha..
fizikal je nampak camtu..
tp korang salah..
aku maintain lor..
wakakaka..

Nem0 o0h Nem0 said...

karok best leh release tensi.. =)

SwEeTFoResT said...

nasrul->haha..yela tuh..same la kite..ad ke patot die kate kite da tembam..ish2..sengal tol omar tuh..

SwEeTFoResT said...

nemo ooh nemo->hehehe..tol2..

NASRUL NASH said...

yg tu no comment..
rasenye ye kot.. :p

SwEeTFoResT said...

ha??yer??ish2 xbleyh jadi nieyh kne diet gak akhirnyer..ish2.. T_T

Total Pageviews