TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

tak sangke...


tak sangke da masuk bulan june..
tak sangke akhir bulan june nieyh aku da kene dok tempat len..
tak sangke aku dapat abiskan praktikal kat BRILLIANCE INFORMATION..yang agak2 teeettt nieyh..
tak sangke sume nak tinggalkan aku..termasuk ucukk..die masuk kolej darulaman..aku sabak..ish2..
tak sangke weyhhhhh...

huhuhu..mende la yang aku mengarut nieyh..tapi series..aku tak sangke aku dapat abiskan praktikal kat sini..yela..macam2 da jadi..pas sorunk..sorunk kawan2 aku benti..tensen gak..ilang kawan..ade satu mase tue aku rase da xbleyh bla da..rase nak bla je dari sini..tapi naseb bek de orang xbagi..huhuhu..thanks cukk..kalu x mesti aku da de kat melaka..tak sangke..

tak sangke aku bleyh bertahan dok dalam call center nieyh selame 3 bulan..xsangke weyh..dorunk ngelat..x mo masuk call center..menciiii..but best gak melayan polis2 yang agak2 gatai nieyh..huhhh..sengal..tapi kalu dapat yang cerewet+xtau pape pasal pC..memang sakit la..mane taknyer..nak nyuruh amik serial number pon xtau kat mane..ish2..poning2..kadang2 tue lawak gak..ade ke patot pc x pasang plug pon die nak wat repot pasal pC die xmo idop..da xpasang plug cmne la mende alah tue nak idop..ish2..sabo je la..tapi yang penting dapat gak aku timbe pengalaman melayan custemer nieyh..huhuhu..tak ku sangke..

banyak la bende yang tak aku sangke+jangke berlaku kat aku..yang paling menyelah pasal ucukk..x sangke aku jadi awek die..padahal time induksi,aku tengok die cam sorunk budak lelaki yang amat sumbunk..die xsumbunk pon aku je nampak die cam sumbunk..hehehe..cam xnak (ceyh2 padahal x tue xde kat situ) je kawan ngan die....tup2 jadi ucukk aku..gegegege.. sengal tol..teringat time2 baru nak masuk praktikal..sume wat al sendiri..huhuhu..biase la kan..tapi xsangke die sayunk aku skunk nieyh..tak sangke kan..

pastu de lagi yang aku tak sangke berlaku..ish2..nape la wat aku camni..aku punyer la baik layan die..boleyh plak kutuk2 aku..ceyh2 ape punyer member la nieyh..depan baik..belakang men tikam2 plak..tah la..manusia..rambut same hitam..ati lain2..wattt..xde kene mengene..hehehe..x pe la..kite bukan nyer sempurne pon..kecewe skit aku..huhuhu..sengal..paling tak ku sangke kn..

banyak la lagi bende yang tak sangke berlaku kat diri aku..xtau da nak story camne..hehehe..tapi yang penting aku adalah aku..ceyh2..hahahaha..cam sengal je ayat aku tueh..pape pon life must go on okeyh..kuatkan semangat mu..xpe 6 bulan je dok sabak tue..yeahhhh..caiyok2 SWEETFOREST..hehehehe..aku semakin nakal+gile..sayang ucukk ketat2 okeyh..tak sangke sgt5..

sume nieyh memang perjalanan idopku yang tak ku sangke..hehehe..memang la kan..kalu sume bende da jangke akan berlaku xsyok plak kan..huhuhu..sengal..sabo je la melayan kerenah aku nieyh..huhuhu..nasib korunk la..pape pon thanks kos sudi singgah kat blog aku nieyh keyh..sayunk korunk..sayunk kat cukk gak..gegege..

12 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

haha..
life unpredictabel..
hehe..kalo kte da taw,,x besh arh life cmtuh an..

SwEeTFoResT said...

sengal->hehehe..yer..tol tue..

oranglidi said...

haha.. wa pon xsangke kenal lu.. suwit2.. kim salam kat ucukk

SwEeTFoResT said...

hehehe..wa pon xsangke dpat knal lu yg sempoi nieyh..hikhikhik..keyh2 ntie sweet kim slm eh..

.kakijalan. said...

weh rakan blogger.
tak sangka ada orang sayang kita jugak kan?
ucukk tak marah ke ni?hahak

cikYANchoco said...

ak pon x sangka bole abiskan prac nieyh.. tension suda doe..

weyh kalo ak der uat sala ngan ko ak mintak ampun dan maap dri ujung rambut sampai ujung ibu kaki taw ! ko la sahabat ak paling sporting skali :) selain shida ouh...

p/s : serail [ salah ejaan la.. serial number ] heeee :) jgn mara.. t cepat kedut muke ko..

SwEeTFoResT said...

kakijalan->huhuhu..saunk sebagai rakan jep..ne leyh lebeyh2..huhuhu

cikyanchoco->huhuhu..silap erk?
huh ntie akan ku betulkan..

erm..same la kite..kalu de perangai aku yang xleyh terime dek akal ko aku mintak maap la..huhuhu..cam ari raye jer..

SwEeTFoResT said...

kakijalan->ish semak tol la keyboard nieyh..tertinggal uruf tue..wat2 paham je la yer..hehehe..

notakecikcomeyhcmsweet->sweet suker jalan..lagi best kalu dapat jalan ngan ucukk..huhuhu..nak gak interface dier nieyh..hikhikhik..

keSENGALan teserlah.. said...

adehh...jgn arh pggl sengal..ekeke..
pggl zatie jerp..
btw,,ader tag..sile2..

SwEeTFoResT said...

zatie->gegege..sowie..hehehe..key thanks dik..

cikYANchoco said...

byk la ko ari raye.. heee.. :D thx skali agy sbb sudi kwn ngan ak taw..

SwEeTFoResT said...

hahaha..ala..ko kn kwn aku..xpe la..sengal la ko nieyh..wat jejak kasih plak kat sini..

Total Pageviews