TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

hari-hari terakhir berada di CALL CENTER

hehehe..ari2 terakhir nieyh banyak plak kes tutup..nieyh sume jasa2 baik pekerje cemerlang kiteorang lorh..ucapkan terima kasih kat die..sambil tunduk2..dari kes cecah 30 sampai la tinggal 16..sonok gile tgok..hope xde la yang masuk lagi..malas dah aku nak melayan..huhu..

arini aku tak mo da sad2 nieyh..nak ceria2 di ari2 akhir nieyh..ceyh cam nak g jauh plak..nak melayan dowank nieyh abis abisan..hehehe..nak cubit si omar tu sampai lebam..nak gado ngan si usop sampai die hangin..sume la..hehehe..yang penting nak layan si ucuk nyer polio..nanti dah jauh susah aku nak nolong die tuh..dah la die agak2 malas melayan bende2 cam ni..hehehe..sayunk die..ishhh merepek dah..patutnyer nak cite pasal call center je..haiyoooo..ain..ain..fokus la skit..hehehe..

nie la pc sementare aku..huhu..agak sempit tempat aku nieyh..biase la kan..huhu..haaa yang roti tuh aku punyer..simpan tuk makan tengari..hehehe..sedap gile..minat sungguh aku ngan roti tuh..tak caye korunk rase ar sendiri..huhuhu..nie antara number fon vendor..kalu nak wat report number2 nieyh la kiteorang gune kan..nieyh baru sebelah whiteboard..sebelah lagi malas aku nak upload..wat sakit pale korunk je..hehehe..keyh ar..tuh je yang aku nak cite rini..huhu..pasni aku tak nak pandang telefon lagi..kalu henfon memang selalu kene pandang..hehehe..


4 comments:

cikYANchoco said...

heheheh ari2 terakhir kite dtg jugak kan.. x sangka da bis prac nih.. pas nih msk kat sabak plk.. x sanggup plk ak rase nk dok sabak...

SwEeTFoResT said...

cikyanchoco->erm..tuh la..dorunk yg len da sedap je tido..kite kat brinfo je yg rajin..huhu..erm..xpe la yan..saba keyh..aku pon kat sane bersendirian je..hehehe..

hidayah said...

1st

yaya pon suka roti tu

2nd

keje katne ni? sini pon slalu vendor dtg gak...

SwEeTFoResT said...

yaya->tedapkan??sweet praktikal je kat snie..kat brinfo..suply barang komputer..

Total Pageviews