TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

entry tertangguh..balik Melaka..


ari jumaat bersamaan 7 ari bulan 8 tahun 2009..aku balik melaka..hahaha..balik nek bus plak tuh..hebat tol..hehehe..ferst time weyh aku balik nek bus..hehehe..kesian kat aku an..tak penah balik sengsorang nek bus..sengal..dari sabak aku tumpang member kelas..die anta sampai sungai buloh..ok la tu kan..kalu tak aku tak dapat balik sebab tiket bus da abis..aku balik ngan member aku sorang lagi budak muar..aku balik pon bukan ape, saje nak tengok jalan..hehehe..pas sampai sungai buloh tu aku nek ktm sampai bank negara..pastu tukar nek star plak sampai plaza rakyat..baru aku tau cam ne nak g pudu..hehehe..aku malas nak membebel banyak2..korunk tengok je la pic yang aku snap..hehehehe..

nieyh la bus yang aku nek..KKKL..best..laju..tu yang aku suka..hehehe..


nieyh plak aku snap time wat kenduri kat uma nenek aku..


pas da abis kenduri aku g uma noyang aku plak..singgah beli nieyh..COCONUT SHAKE..hehe..sedap..

pastu ari ahad aku balik nek bus nieyh plak..kos KKKL da full..ampeh tol..erm..bus nieyh pon ok gak..tapi lem sikit..huhuhu..geram aku..naseb bek tak jem..


lupe plak..aku de beli broadband time g fc fair kat mahkota parade ritu..maxis broadband..hampeh..benci aku..kat sabak nieyh tak de line die..geram aku..wat abis wit aku je nak pos balik melaka balik..nyampah aku nak pandang..huhhhh..nyesal gile beli...

14 comments:

oranglidi said...

ahhahaha.. first time nek bas balik? cis...

banyak plak gambar entri ni.. bagus2.. menarik.. coconut shake memang rock!

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..sebab rajin snap..de tuh malas nak snap tu yg xde pic tu..mmg rock sgt5..

cikYANchoco said...

besh nyer dia blik melaka... :d weee bile nk ajak ak balik mlk ngan ko nieyh... :)

ayien ; iena said...

huhu..
cian die..

oranglidi said...

ahahahaha..

SwEeTFoResT said...

cikyanchoco->hehehe..ntie la bile bnyak wit sikit kite blik la mlk..

ayien->heheh..tu la pasal..

oranglidi->pe gelak2???sekeh free kang..

cikYANchoco said...

bile tuh mao g mlk.. nk naik eye on malaysia.. weeeeeeeee... :D

Anonymous said...

hahaha...balik mase besday sy..pastue beli broadband dr maxis.lembab mcm kura2..hehehhe...

nadiah_abdllah said...

muka bahagia...
wah..
sedap nmpak shake tuh.
=)

oranglidi said...

sekeh? hehe.. meh nak rase skali

@reLoG said...

Hye sWeet.
MorniG =)

Owh aritu bLik mLk n pi pC Fair ek?xtkt ker H1N1 pi tmpat2 sesak tu..hihi

dat time nk gi gak..tbe2 xda knderaan da..hahah!

SwEeTFoResT said...

cikyanchoco->hehehe..ntie da de wit lebih kite g la jln..

anonymous->elehhh..ne tau..

nadiah->hehehe..mst la bahagia..mmg sdap tau..gerai die pling ramei..

oranglidi->huh..nak rase?meyh la dtg sabak bernam..

@relog->hehehe..takot gak..tp penting owh g sane..hehehehe..

HEMY said...

owkh...salam singgah..

kau blaja kat kampun aku ye..eehehhe..bas sabak ke kl anson mmg cm lahanat..ahaha

SwEeTFoResT said...

hemy->huhhh..bukan nek anson la.. anson kne turun klang kn??sweet turun pudu la..

Total Pageviews