TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Try nieyh weyh..

pagi.pagi.pagi..arini aku de class projek je..syokk ouh..pasni aku terus balik melaka..hehehe.. best2..nak try la balik sendiri..nanti bleyh g jenjalan..huhuhu..okies cukop tuk arini..


actually aku nak cite pasal 1malaysia..aku join kempen iLoveMalaysia sempena nak sambut kemerdekaan yg ke 52..bukan susah pon nak join..kene daftar je pon..pastu tempek kan logo iLovemalaysia kat blog korunk..kalu de rezeki maybe bleyh dapat iPhone 3GS bernilai RM 2500..sape nak bagi beb..hehehe..



nieyh aku nak bagitau macam mana nak dapat iPhone 3GS bernilai rm2500 ini secara percuma,korunk just klik kat sini tuk daftar la..register di sini ya. korunk taip la maklumat2 yang dorunk nak..pastu last sekali kat refferer tue korunk taip la email aku aien_manjer87@yahoo.com.my senang kan??nape kene masuk email aku ek??sebab.. nanti if korunk dapat hadiah tu, aku juga akan dapat, so maknanya kita akan dapat sorang satu iPhone 3GS 3gs..best bukan??
pastu bile da submit sume tue..korunk bukak email korunk..die ade anta email pastu korunk klik la kat link tuh..then korunk copy la coding yang dorunk bagi tu kat blog korunk..dashborad>layout>page element>add gagdet> paste di dalam kotak html/javascript..that all..senang je kan..pe salah nye kalu try kan..then korunk wat la entry pasal bende nieyh..cari kawan ramei2..hehehe..cam aku nieyh..


try la weyh..hehehe..jgn lupe letak email aku okies..iLoveMalaysia..iLoveUcukku..hehehe..

3 comments:

aku hUnNy (^_~) said...

anda curang..:(

oranglidi said...

ahaha!

SwEeTFoResT said...

aku hunny->hehehe..skit je..sory2..

oranglidi->hahaha gak..

Total Pageviews