TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Juadah berbuke dan sahur tuk arini..

ai...selamat malam..rini aku tak g memane pon..just dok uma ngadap anak buah aku yang sorunk nieyh..tapi bile time nak masak juadah tuk buke memang syok..rini aku masak banyak lauk.. tapi ngan pertolongan mak aku ar kan..hehehe..kalu tak...satu pon tak jadi kot..huhu..keyh malas nak cite pepanjang korunk tengok je la pic yang aku da snap tadi...
nieyh mee kari..bukan aku yang masak..tapi mem besar yang masak..time nieyh aku kua g bazar la..tu yang tak pat nak snap bahan2 die..huhu..memang kaw..hehehe...
nieyh antara hidangan yang terpenting yer..laksa penang..hehehe..kalu tak de mende alah nieyh..rase cam tak lengkap je hidop aku..ngeeee...
nieyh pulak daging masak black paper..nieyh baru aku yang masak..lauk tuk sahur nanti..hehehe..len dari yang len...selalu aku wat wane itam..rini wane cam oren2 skit..sebab aku letak kunyit..huhuhu..ingat nak goreng..tetibe tukar selere plak..hehehe..
haaaa...yang nieyh lauk terpenting dalam uma nieyh...masak asam ikan kerisi..aku yang mintak mak letak bendi bebanyak skit..huhuhu..sedap ouh...
erm..ade lagi lauk tuk sahur..aku lupe plak nak snap..sambal ikan kerisi ngan rendang perut..hehehe..banyak an lauk tuk rini..buncit la aku pasni..hehehehe..korunk sahur pe plak rini???mesti best2 kan..hehehe..keyh ar..chau...

9 comments:

alvin si miskin bercherita.. said...

sumpah cam sedap......

oranglidi said...

pehh.. best oo.. lame xmakan laksa..

ikan kerisi pun best! aih.. bile la nk balik ni..

JMR said...

nyumnny...cam sedap je...:-)

yoro okino said...

huhuh..
sodppp

Tam said...

Mkn la lakse ari2.
Xbaik untuk kesihatan tau.

si pemilik said...

byk nyer lauk..
mintak la skit..
jimat duit aku hahaaaa..

SwEeTFoResT said...

alvin->hehehe..memang sedap lorh...sampai mengah sweet mlm tue...

oranglidi->hehe..rugi ouh x mam lakse..gile sedap..tp ekot org yg buat la..

hehehe..sok balik la..nape jeles??

jmr->bukan macam..memang lorh..

^_^


yoro okino->hehehe..yer..sedapppp gileee.. ^_^

cuk->hehehe..yer ke?xpnah degar pon..

si pemilik->hehehe..tue ar banyak gile..xtau nak mam yg mane satu dulu..huhu..meyh ar datang amik seniri.. ^_^

hidayah said...

sedapnye alahaiiii....

mmg suke pasta ye ?

SwEeTFoResT said...

hidayah->hehehe..sedappp... ^_^

pasta??erm..bleyh la..

Total Pageviews