TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Balik Kamponggggg.

sebelum balik snap dulu...hehehe..

balik kamponggg oooo balik kampong..ooo balik kampong hati girang...salam...hehehe..skunk aku kat melaka..hehehe..blom cuti raye lagi da balik kampong an...nieyh first time aku nak sahur ngan famili tau tuk taun nieyh...awal ramadhan ritu tak dapat balik..jadi dengan kesempatan cuti merdeka nieyh..aku amik keputusan balik melaka..hehehe..ayat yang sengal..lempang skit kalu nak..hehehehe...keyh..nak story skit pe yang aku lalui arini...hehehe...

hehehe...nieyh yang penting..sebelum gerak kene posing dulu yer kengkawan...sume budak uma aku balik...yang pic tue tak cukup sorung...die pepagi lagi da balik..jadi tak sempat nak snap pic die..huhu..naseb ko la yan..hehehe..len kali balik ngan kiteorang skali..baru syok...

kiteoran tibe kat pudu dalam kol 3.45...bayangkan 3 jam dok dalam bus...adoiyaiiii..seksa jiwa dan raga tau...da la jalan bengkang bengkok cam ular kene ketuk ngan senduk..saba je la...lem tol dreber tuh...pastu kene jalan kaki plak nak masuk pudu tuh...jem...kalu tak turun tah kol bape aku nak balik..nak kjar beli tiket lagi...huhhh...dugaan tol...

sampai je dalam pudu tuh kiteorang g cari tiket dulu nanti nak balik tak de tiket plak..sambil2 tuh kiteorang beli la tiket tuk balik raye skali..huhuhu...then dah ke hulu ke hilir cari tiket kiteorang dok la..penat ouh...tiket asik sold out je..aku dapat tiket balik melaka pon dalam kol 5.30..lain da abis..tensen tol..kene la dok kat pudu tu dalam sejam lebih..naseb bek la...aku de peneman setia...kalu die tak de..huhhhh...dok ler tercongok sengsorang kat pudu tuh...

dalam kol 5..aku gerak g kat platform 12...nak tunggu bus kat situ...time tuh da de bus..aku tanye la en bus tuh...tanye nieyh bus kol bape..die kate kol 5..aku pon bla la dari situ..pastu tetibe en bus tu panggil..die kate de kosong lagi..nak naik tak..aku pe lagi..mesti la nak an..dari bosan dok tunggu kat situ bek aku ekot..dapat sampai awal skit...huhu..alhamdulillah...

tapi aku kene dok blakang skali...hampeh...huhuhu..numpang nyer pasal...redha je la..hehehe.. tak peduli da sume tu..best gak dok blakang nieyh..istimewa skit..sebab kosi die tinggi skit dari yang lain..hehehe...sume aku leyh nampak...huhuhu...mesej2 jup pastu aku tido...huhu..penat gile...naseb bek jem jup je..kalu tak lagi bosan aku..huhu..
sampai melaka dalam kol 6.30 lebih2..ayah aku tunggu kat cheng..selamat aku..tak yah aku turun kat melaka sentral tuh..nak nek putt hup lagii...huiiii tak sanggup...hehehehe...aku buke dalam kete je..ngan famili gak tuh..hehehehe...keyh ar..nak tido da...penat lorh..sok2 aku update lagi keyh...chau..selamat berpose yer...

10 comments:

oranglidi said...

awalnye balik kampung hehe..

cikYANchoco said...

hampeh tol la.. ak x der lam nieyh... aduyaiii...x per la.. janji ko da selamat smpai en.. :) besh la ko erk... ak pom syok gk.. huhu :)

amir acap said...

hehehe...cian nye la..hehe..
tu la dugaan time pose...hehehe...

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..balik jup je..bukan cuti raye..cuti merdeka..

cikyanchoco->hehehe..tue la ko..blik awl2 lg..

amir acap->hehehe..yer.. dugaannn... ^__^

yoro okino said...

selamat pulang..
selamat kembali

NASRUL NASH said...

jgn lupa balik bwk juadah bebuka nnt..
hahaha

Tam said...

Sorg je ke peneman setia?

SwEeTFoResT said...

yoro okino->hehehe..time kasih..

nasrul->hehehe..insyallah..

cuk->hehehe..yela..die asik sebok je..hehehe..

hidayah said...

wah dah 4tahun x jejak kaki ke pudu setelah tamat belajar dulu.

wah wah (tetibe teruja walhal x pelik pun kan ?)

SwEeTFoResT said...

hidayah->hehehe...pas sweet abis pon cm xnk la jejak pudu lg..hehehe..ramai..rimas..pastu lem plak bus die nk masuk..huhu..

Total Pageviews