TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Ramadhan kembali lagi...

salam semua..rini aku tak de class..aku online kat cc lorh..nak wat keje bi..huhhh amat membosankan..tapi tak pe la..aku try wat yang terbaik tanpa mintak tolong kat cukk..pagi nieyh nape tah aku asik sentap je ngan die..maybe aku nieyh stress sangat..pastu nak lepas kan kat die plak..sian die..

key ar..aku bukan nak cite pasal nieyh..aku tak de mood sebenarnya nak update blog nieyh..just nak ucap kat korunk selamat menyambut ramadhan al mubarak..semoge tahun nieyh korunk dapat melakukan ibadat nieyh ngan sempurna..jangan la ponteng memonteng nieyh..tak de faedahnye pon..merugikan lagi de la..bukan selalu pun kite sambut bulan ramdhan kan..dalam setaun tu sebulan je kite kene pose..tue pon korunk nak memonteng gak..huhhh..tah la..pe yang aku merepek nieyh..pandai korunk la..

ayat agak sengal..sebab tak de mood..key ar..chau..

SELAMAT BERPUASA..

9 comments:

nadiah_abdllah said...

sis..
selamat mnyambut ramadhan almubarak~!
=)

SwEeTFoResT said...

nadiah->hehehe..tengs you too keyh..

Tam said...

Emo ngan ucuk u tu sbb pe plak ni....
Nak sye tolong pujukkan ke?

imHepPie said...

hik3..tade mood sbb nak posa ke bulan sudah datang hik3...


slamaat berposa dear..

SwEeTFoResT said...

tam->huhhh..x payah..thanks je..

hehehe..sengal la die nieyh..

imheppie->hehehe..bkn la..xtau nape tah ritu asik sentap je..heeheheh..

slamat berpose gak tuk kamu..

hidayah said...

hehe. lembap pon ok gak kan?

janji sedap.

lapar la pulak...aiseyyyy...

yAtie -sB- said...

Selamat Menjalani Ibadah Puase
^__^

yAtie -sB- said...

Selamat Menjalani Ibadah Puase
^__^

SwEeTFoResT said...

hidayah->hehehe..mmg ok..sedap... kenyang la prot nieyh time tu..skang da lapo blik..hehehehe..

sis yatie->yer..sis gak.. ^_^

Total Pageviews