TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Kenape lah dengan aku ni???

rindu tahap gaban ngan budak nieyh..cisss..

ola...(jerit ngan nada slow+xde mood) nape la ngan aku ni...hai...tah la..nak cite susah..tak cite pon susah..telan je la aien..tapi nape sume ni jadi kat aku??dunia..dunia..salah aku gak kot...erm.. sejak kebelakangan nieyh cam2 jadi..hope aku kuat nak lalui semua nieyh..haisyoooo...


ape pon aku kene terus bangkit..teruskan perjuangan aku yang masih jauh lagi nieyh...hehehe.. sengal je ayat an..skang nieyh aku ngah sebok mikir kan projek aku yang tak siap2 lagi nieyh.. ampeh tol ar...benci+meluat aku..dah tak lalu nak tengok coding..tak lalu nak cari bahan...huhu.. ntie aku tunjuk kn cmne rupe projek aku tu..hehehe..cam sengal je..da la wat laman web tuk melaka..tak de idea aku nak wat..huhhhhh..tah la..


mood nak berbloging pon ilang sejak due menjak nieyh..tak tau pe kabar kawan2 aku..hope dorunk tak kecik ati ngan aku..huhu..weyh korunk tak marah aku an sebab tak singgah lepak2 kat blog korunk???hehehehe..jangan marah keyh..kite kan kawan..(senyum memalu) nanti aku dah free skit ari2 aku datang jenguk korunk keyh..


keyh ar..nak sambung wat coding nieyh..keep in touch yer..(tetibe lapa plak perot nieyh..ampeh tol)

8 comments:

hidayah said...

tu la rindu sweet jua!!!

ya lately ni banyak pulak bos kasi keje. dah percayakan ya la tu. tu yg kasi keje banyak.hik2x

comei ye baby tu. mau cium !

imHepPie said...

aaaa..kecik ati wuuu..aha xde la gurau je

nURmALa mAZLan said...

sabar je la dik..
ini la kehidupan
hidup penuh ilusi
suka duka datang berganti²

oranglidi said...

huhu.. rilek2 je. smua org on mcm tu. hehe. smuga berjaya menyiapkan projek!

.rafiq. said...

adoi same ngan aku. nak wat database yang cam arem. susah gila. penin kepale pun takleh wat gak.

BuLaN iTu aKu said...

rindunyeee diaa

SwEeTFoResT said...

yaya->hehehe...nk kne bos nieyh..bg ya keje plak..hehehe...

imheppie->hehehe...jgn kecik ati yer...

sis mala->erm.. tol2...

oranglidi->wa ingin mengucapkan time kasih kat lu kerna bg suport kt wa..hehehe..

rafiq->erm..tu ar..ampeh tol an..

bulan itu aku->hehehe..rindu kat bulan gak..ntie sweet singgah blog bulan yer..

singamaraja said...

Salam ziarah dari Singamaraja

Total Pageviews