TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Tiada Title..

olaaa..salam sume..lame da aku tak update blog aku nieyh..haisyoooo..bizi lorh...lame gak aku tak pat nak singgah lepak2 kat blog korunk...windu ouhhh..pe la jadi kat korunk ka...erm..hope rini aku sempat la singgah jenjalan jup..

keyh ar..tak de cite aku nak story kan kat korunk..ari2 bende yang same je aku lalui..biase la kan da jadi student balik..huhu..sebok wat assigment n presentation je la..kalu ari2 aku cite mesti korunk bosan an..huhu..keyh ar..chau..

7 comments:

BuLaN iTu aKu said...

hehehe
student life best

oranglidi said...

HEHE. patut laaa.

amir acap said...

hahahaha...k2..study leklok ye sweet forest..kt ngah cuti sem skang..hehehe..

imHepPie said...

aaa samela..buhsan aa blajo nak kawen je lalala~~~

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

student is bosan...betul ker???

.rafiq. said...

student memang best. tapi assignment memang busan.haha

SwEeTFoResT said...

bulan itu aku->hehehe..mmg best tp asigment belambak tu yang x best...

oranglidi->hehehe..tau xpe..

amir acap->wahhh..cuti..bestnye...

imheppie->yer2..bile la nak tawen nieyh..hakhakhak..gatai..

alvin->x sume nye buhsan..hehehe..

rafiq->tau xpe..lg2 sem last nieyh..nimbun2 projek nk wat..haisyooo..

Total Pageviews