TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

kenangan manis di SABAK..

olaaaa..salam..rini nak cite pasal kenangan aku time dok kat sabak dulu...bukan tak best dok sane..just bosan sikit je..(hehe..dan2 je..) ok dulu time aku baru2 je smpai sane (sabak) aku bayangkan ade kat masji tanah je..sebab pekan die same cam masjid tanah..cume busten die je tak same..ta best pon..huhu..da la bus die tak de langsir..bengang aku kalu time nak balik kene dok jemur..huhhh..ok2 terlebih emo plak..

ok kenangan yang best aku first skali kat sane..dapat bela kucing..first time tau aku dok uma sewe dapat bela kucing...siap de anak2 lagi..huhu..best2..ilang sikit bosan aku..tapi sian la..kekadang je kucing kiteorg nieyh dapat makan sedap2..slalu dapat mam roti je..huhuhu..

yang kedua plak..g melaka ngan kengkawan aku..dorunk dok uma aku..huhu..best2..jenjalan melaka..padahal tempat aku tu..tu yang watkan lagi best..huhuhu..

yang ketiga..aku kene present final..huhhh..memang mendebarkan lah..siap kene ade booth plak tu..huhu..tak penah2 lorh..

yang last skali..jenjalan kat menara condong..besttttt..thanks too my fwen kos bawak aku g sane..impian jadi kenyataan..hahaha..apakah???

dah abis..tu je kowt..yang lain2 bukan tak manis keyh manis..cume tak bleyh letak kat sini..huhu..dapat kenal ngan budak uma aku tu..memang sempoi..gile2 sume nye..hehe.. sayang korunk sangat5..keyh ar..chau..

*masih tak bleyh upload pic lah..haisyooooo...

4 comments:

oranglidi said...

LAMA X DENGAR CITER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadiah_abdllah said...

sis da habis blaja ke?
wa...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kenangan menusuk jiwa

hehehhe....

awat takl eh upload pic dik?
=}

SwEeTFoResT said...

orglidi->hehehe..tu la pasal...

nadiah->hehehe..yup..da abis..skang dok nembam kt uma je..

sis yanie->erm..psal broadband nieyh sengal..nape tah..begang tol...

Total Pageviews