TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Blueberry cheese tart MILIKKU !!!!

 miahahaha..akhirnya..berjaya gak aku wat kueh kegemaran semua..kihkihkih..korunk suke kan kueh nieyh??? aku da lama teringin nak wat sendiri..selalu beli je..tu pon dapat 1 or 2 je..nak beli banyak2 tak mampu..so aku belajar lah buat sendiri..nieyh first percubaan aku..so same2 la layan pic yang aku snap nieyh..cite banyak pon tak guna..miahahahaha..
ini adalah bahan2 die ok..jenuh aku nak mencari tau..hehehe..
dah siap sumer bahan..apa lagi..saya putar halim..miahahaha..putar sampai jadi ala2 creamy tau..masuk tepung..then gaul pakai tangan sampai jadi doh..pic untuk sweet pastry aku tak sempat snap la..huhu..mahap la yer kengkawan..
ini plak jem bluberry..aku tak jumpa blueberry pie filling..aku beli la jem..ok gak rase die..huhu..
lepas siap doh..kite kena putar sekali lagi..untuk buat cheese filling plak..amat sedap dimakan begitu saja..miahahaha..
dah siap semua..apa lagi..kita bakar la..
haaa..seee..kan dah gelap..miahahaha..aku terlambat angkat daaa..leka main facebook..hehehehe..tapi aku suka wane ini..
bila dah sejuk..kite isi plak cheese filling kat tangah2 tu..huhu..nieyh adik aku yang buat..bukan part aku..huhuhu..dah siap isi..kita bakar lagi sampai cheese die agak2 kering skit..
pastu siap lah untuk di ngapppp..hehehe..tak banyak pun aku buat..yela..nak try kan..naseb baik jadi..hehehe..sedap gak..miahahaha..korunk nak rase????kalu korunk nak resepi..amik kat sini

8 comments:

black_mel said...

wah..macam sedap..kalau pos kat sini pun ok jugak..hehe..

SwEetForEst said...

black_mel->hehehe..bleyh2..pos lalu email je keyh.. ^___^

psychopath said...

damn. my faveret !

SwEetForEst said...

psychopath->hehehe..same la kite..
^__^

Nurul a.k.a Riko said...

wah...nampak sedapnyer. Ahkak mmg suka blueberry cheese tart nie.

Nurul a.k.a Riko said...

wah...shedapnyer! Nie mmg feveret ahkak.

SwEetForEst said...

sis nurul->hehehe..nah amik skit..
^___^

SwEetForEst said...

sis nurul->peberet sweet gak..
hehehe..

Total Pageviews