TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

PERHATIAN !!!!

ini adalah entri berbaur promot mempromot yer..huhuhu..al-kisah nye..aku nak promot 2 blog nieyh..kalu korunk ade mase yang terbuang..korunk buang kan la mase tu kat blog yang aku promot nieyh keyh..hehehe..

first, blog nieyh kepunyaan abang kedua aku..die baru nak berserongkol wat blog..miahahaha..blog die nieyh cite pasal photograpi kot..aku pon tak pasti..miahahaha..kalu pasal edit2 gambar nieyh aku suke la..nieyh pasal tangkap2 gambar..tangkap gambar seniri bleyh ar..hehehehe..kalu korunk nak singgah dengan erti kata lain aku paksa korunk singgah sini just klik kat 
nieyh la muke depan blog die..huhuhu..muke tuan blog tak de plak..

yang second nieyh plak, tuan punyer blog nieyh kawan aku..aku pon tak tau camne bleyh kawan ngan die nieyh..miahahaha..jangan marah dil..kiteorang nieyh 1 kolej tapi lain2 kos..huhu..blog die nieyh plak blog orang bisnes..die ade jual spec ray ban ngan kasut crocs..tapi buat mase skang nieyh die baru buh spec ray ban je..aku pon tak tau bile la die nak buh pasal kasut croc plak..hehehe..senang cite blog nieyh masih dalam pembikinan la..tapi aku pakse korunk gak g jenguk jup kat blog die nieyh..mana tau kan korunk ade terbekenan ngan spec mata die tu..huhuhu..tak pon korunk g kat sini untuk ke facebook or klik  
sini untuk ke blog
haaa..yang nieyh ade muke tuan blog..hehehe..

4 comments:

Ms.Independant said...

ske tgk photography!!!

:)

SwEetForEst said...

ms.independent->hehehe..kalu suke sile2 la rajinkan diri jenguk blog abg sweet yer..kat situ buku pasal potograpi banyak kot..

^___^

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

mcm kenal lak muka blogger nya tu.. bukan kat fb pun ada kan sis.. hek2x..

SwEetForEst said...

leha->hehehe..yup2..naseb bek knai..hehehe..

Total Pageviews