TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

TAG lagi..

wahhhh..sejak kebelakangan nieyh rajin tol sweet wat tag..hehehe..tak de keje lorh..best gak layan tag nieyh..hehehe..

kekdang tu rase bangga gak la sebab kawan2 blogger ingat kat sweet..hehehe..terima kasih banyak2..sweet sayang korunk sume..hehehe..so pe lagi..jom kite layan tag nieyh..opss..sebelum tu..mai tengok pic comment yang sis nabilah bagi..

cantik sangat pic nieyh..tengkiu sis..sweet suke sangat2..hehehe..

okeyh jom layan tag plak..tag nieyh dari sis shiela..tengkiu banyak2 sis..len kali sudi2 kenakan lagi..hehehe..tapi ade ubi ade batas la..hehehe..

tag kali nieyh cam bunyi indon skit..tapi tak pe..ade gak bi nye..layan je..hehehe..

about ideal guy? = tentang cowok yang ideal?

1. How tall should he be? = Berapa tinggi dia harus?

suker yang tinggi..cam dia..tinggi..hehehe..

2. What hair colour should he have? 2. = Apa warna rambut yang harus ia miliki?

semestinye hitam..hitam nampak kemas..hehehe..

3. What kind of personality should he have? = Kepribadian macam apa yang harus ia miliki?

seorang yang penyayang..bertanggungjawap..tak mudah marah..cool je..hehehe..nakal sikit2 tu tak pe la..huhu..

4. Older or younger? = Tua atau muda?

nak yang sama baya..hehehe..cam die kan..kan..

5. What film actor should he most be like? = Apa pelakon filem harus dia yang paling menjadi seperti?

ehem..ehem..nak cam reza dalam cite na o mei..or adam dalam cite nur kasih..kehkehkeh..tak pun cam gu ju pyo dalam cite boys over flower..hehehe..ala jadi diri sendiri lagi bagus..dia da cukop sempurna da buat kite..

6. What singer should he most be like? = Apa yang harus dia penyanyi yang paling menjadi seperti?

wahhh..mestilah faizal tahir..hehehehe..

7. Do they need to cook? = Adakah mereka harus memasak?

hmm..sesekali kalu die bleyh masak tuk kite best gak..romantiko..hehehe..

8. What is his best body part? = Apa yang merupakan bahagian tubuh yang terbaik?

hahaha..soklan tuk wanita yang da berkahwin je ke???hehehe..hmm..no komen la..bleyh ke???hehehehe..

9. What car should he drive? = Mobil apa yang harus ia memandu?

pape pon bleyh..saya seorang yang tak memilih bab2 kereta nieyh..ceyh2..

10. What one thing completely turns you on? = Apa satu hal yang benar-benar membuat anda tertarik?

hmm..perangai die yang agak2 nakal + suke wat orang tersenyum..

11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey? = Siapa cowok di fikiran anda apabila anda melakukan survey ini?

huhu..mestilah die yang tersayang..hehehe..sape lagi kan..

12. Tag 6 people to do this survey too. = Tag 6 orang untuk melakukan kajian ini juga.

ouhhh..kene mencari mangsa seterusnye nieyh..huhu..

okeyh..cukup takat nieyh je kot..kalu sape2 yang sudi nak buat..sile2 lah buat yer..di alu-alukan..

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

hek hek hek... kena tag..mekasih~

Shiela Latif said...

hahaha....tq sudi layan tag sis k :)

SwEetForEst said...

sis nafira->hehehe..sudi2 la wat yer..

^___^

SwEetForEst said...

sis shiela latif->hehehe..same2 sis..len kali tag lah lagi..ngeee...

^___^

Total Pageviews