TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

TUTURIOL DAFTAR GAGABUX(FREE)

credit to INCIK STORMP3..hehehe..kerane memberi keizinan untuk mengopy tutorial ini..kan2..



Disini aku bagi sikit tuturiol untuk korang..Alang-alang dah promote biar buat tuturiol terus..
1)korang klik sini untuk register..

 2)Isi lah apa yang patut ye..Korang jangan pulak terkejut nama aku ada kat situ jugak..Alert pay n Paypal itu korang letak email korang jugak..Email betul tau..

3)Korang movelah ikon tu seperti kat atas tu.Pastu korang tekan butang register..SIAP!


4)Korang login lah ye..

5)Lepas korang log in korang akan dibawa ke akaun korang..Pastu korang klik SURF ADS..


 6)Tengok gmbar diatas.Klik je mana2 ads



7)Klik butang merah pulak..Pastu akan keluar ads korang klik tadi.Kat atas sebelah kanan ada macam pengira..Korang tunggulah sampai 100% dan keluar satu banner yang mengatakan korang dah dapat kredit..

siap da..senangkan???so pe tunggu lagi meyh la join..free je kot..tak kan tak nak..nak join klik je banner bawah nieyh..dan terus mendaftar..

6 comments:

YanaNuar said...

Thanx untuk tutorial ini..dah join jugak hehe...dan dah follow blog ni jugak...salam perkenalan...singgah la blog akak nanti yek (^_^)

SwEetForEst said...

sis yananuar->hehehe.tq sis..ntie sweet singgah and follow sis jua..


^___^

RANIE said...

dah klik ads ke pokol 4 lebih td.he2..pkol 4 lebih sweet boleh klik balik untuk esok hari..nak tanya.mcmne sweet buat gambar gagabux kat entri terus pegi link sweet.aku try semalam xboleh pun..coz tu letak klik sini tu..Ajar aku.

SwEetForEst said...

ranie->ouhh..awk g kt my account pastu awk tgok kt sidebar kiri..awk cr banner..kt situ ada da siap2 banner ngan link refferel awk..

^__^

zayani zidane said...

ada apa dengan gagabux?

SwEetForEst said...

zayani zidane->hehe..tah la sweet pon xtau..rse nye same je cam PPC malaysia tu..sweet try je..

^__^

Total Pageviews