TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

~AWARD~

olaaa..rini tak de pic2 okeyh..just nak tempek award yang aku dapat dari pinklady..hehehe..sangat2 gumbira..

seee..cute kan award ni..hehehe..kasut yang macam kaki..hehehe..aku memang suke berjalan2..so terima kasih sangat2 sebab sudi bagi sweet award nieyh..wat kan sweet bersemangat nak berblogwalking lagi..hehehe..len kali kasi ler lagi..hehehhe..

so aku pon nak kirim kan award nieyh kat korunk yang rajin berblogwalking kat blog aku nieyh..len kali datang blog aku nieyh bleyh pakai kasut nieyh..hehehe..so sile2 la amik yer..jangan memalu keyh..

^______^

9 comments:

sophie said...

canti award! mcm kasut crocs

nabilah_2908 said...

hoh..rajin blogwalking la nie he..? hehe.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

Zumie said...

cam kasut je kan hehe

SwEetForEst said...

sophie->hehe..tu la..sile la amik yer..

^___^

SwEetForEst said...

sis nabilah_2908->hehehe..rajin skit2..kehkehkeh..

^___^

SwEetForEst said...

zumie->hehe..mmg kasut kot..kasut yg mcm kaki..hehehehe..amik la yer kalu sudi..

^__^

Anne Boleyn said...

woo..congrats! da dpt award ni rajin2 lah blogwalk kat blog hana kay.. :)

p/s : btw...1st tym komen di sini.. salam kenal. keep in touch & hit me back kay! :)

Anne Boleyn said...

wahh~ rajin2 lah blogwalking kat blog Hana kay. :)


p/s: dah tengok ke nota cinta episode 2? jom tengok kat blog Hana :)

SwEetForEst said...

anne boleyn->hehehe..insyallah..

Total Pageviews