TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Temuduga bagi calon pelatih kursus pendidikan awal kanak-kanak..


ohooo..olaaa all..lame da aku tak membebel kat sini..sian blog aku nieyhhh..bersawang sini sane..hehehe..aku pon tak tau la nape aku tak update..huhu..pemalas sungguh kan..hehehe..ok abaikan dulu pasal tu..skang aku nak stori sikit pasal tajuk yang tertera di atas..ceyh ayat..hehehe..



exceli 23/07/2010 nieyh aku kena hadiri temuduga..siap ade ujian kecergasan lagi..ohoho..cergas ke aku nieyh???hehehe..exceli aku pon tak tau cam ne ujian kecergasan tu..huhu..ade sape-sape yang pernah kena tak???bleyh tinggal kan komen..jasa anda amat lah dihargai..hehehe..

lagi satu yang aku tak paham..pelatih kursus pendidikan awal kanak-kanak nieyh jadi cikgu tadika ke???kena g kursus dulu yer???ouhhhh..penin2..ade tak sesape dari KEMAS ke..or penah dapat ke bleyh tak stori panjang lebo sikit kat saya yang kureng memahami nieyh..

HELP ME PLEASEEE...

1 comments:

yAtie -sB- said...

ALL THE BESH YEP~!

hihi bt je ape yg they all tu suh..
biasenye ujian kecergasan ni ade lari2..
lompat2..nk uji stamina..

Total Pageviews