TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

~TAHNIAH~


-AMARAN-
entri berunsur ganazzzz..kalu sape meluat dan tak nak muntah pink sile klik butang merah kat atas belah kanan tu..


ohhhhooo..maybe lom terlambat lagi nak aku ucapkan tahniah untuk budak-budak kolej komuniti Banda Darul Aman..betul ke aku eja tu??ahahahaha..entam je la..expeceli sayang ku yang busuk tu..maaf sebab tak de di sisi time amik sijil tu..alaaa..time kite pon die tak datang gak..so seri keyh..huhuhu..

kite wat entri nieyh khas tuk die tau..ahahaha..sile caye keyh..so..nak wat ucapan panjang2 kite tau die bukan nak baca pon..kite ringkas kan je la yer..huhuhu..ucapan die berbunyi camni..ahahhhhh..

tahniahhh atas segala pencapaian yang die dapat..moge susah payah die time blaja dulu terbalas..ahahaha..ape yang aku mengarut tah la..pape pon tahniah dapat segulung diploma..hope cepat2 dapat kerje tetap..then kite bleyh kawin..ahahahaha..aminnnnn..kehkehkeh..

da la..korunk layan je la pic yang aku snap curik kat facebook die nieyh keyh..hehehe..

time raptai..orang suh dega taklimat bleyh bantai tido plak die nieyh..but still kontrol machooo die tu..ahahahaha..good2..

ahhhaaaa..comei dak???lantak korunk la nak kate pe..tapi bagi aku comeyhhhh sangat5..ahahaha..memang la laki kekasih ati aku an..mesti aku kate comeyh..kehkehkeh..berani korunk ngutuk die..tak mo kawan korunk..hehehehe..

nieyh saye punyer yer..hehehehehe..

with mak tersayang..aiiii mak..saye bleyh jadi menantu pilihan x??ahahahaha...saya tak gatal ngan anak mak..anak mak yang gatal ngan saya..hehehehe..da bleyh panggil mak ke???hehehe...pasan tol la aku nieyh..korunk jangan layan sgt keyh..huhuhu..

with prennn..kawan die..kawan ku jua..

kawan bek die..huhhhh..tak tau baik tang mana..asik b'tekak je..hehehe..tapi suke tengok korunk bergurau..ala2 manje gitu..hahaha..hope kawan sampai bile2 keyh..tak mo gado2 da keyh..hehehehe..

pic sebelum entri berakhir..ahaaa..i like..gugur jantung kalu tenung lame2 pic ni..ahahaha..ku sayang die sgt5 lorh..hehehehe..

notadikakiblog->uhuuuu..abis da..pic len tak bleyh masuk..ade yang ku tidak suke..nyampah nak simpan kat sini..so nieyh je la takat nieyh keyhhh..aku + die = genting akan coming tak lame lagi..tungguuuu..chauuu..

10 comments:

Syahrul Iman said...

tahniah diucapkan kepada si dia..hehe

Zaidah said...

tahniah...semoga u all berjaya dalam ape juga bidang yang diceburi..

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

hahaha. ecece. entry berunsur ganas ker apa? nie entry unsur jiwang nie. hahahha.

SwEetForEst said...

syahrul iman->hehehe..time kasih..

^___^

SwEetForEst said...

zaidah->hehehe..terima kasih sis..

^___^

SwEetForEst said...

leha->ahahaha..shttttt..dendiam suda..


^___^

nabilah_2908 said...

hehehe...suka dgn ayat ni..

"hope cepat2 dapat kerje tetap..then kite bleyh kawin.."

hehehe...amin...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

SwEetForEst said...

sis nabilah_2908->hehehe..sweet lagi suke ayat tu..tq sis..

^___^

sophie said...

Dah grad dah si dia..Tahniah juga..=)

SwEetForEst said...

sophie->hehehe..tengkiu2..

^___^

Total Pageviews