TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Sukan Malaysia xiii, Melaka 2010

 maskot yang bernama TUAH..hope membawa "tuah" untuk melaka menang..ohohoho..

olaaa..entri kedua tuk ari ahad yang ceria nieyh..huhuhu..kali nieyh nak stori pasal sukma plak..hehehe..cam semua tau..melaka jadi tuan uma tuk taun nieyh kan..so cam tak cukup kompelet plak kalu orang melaka tak buat review pasal sukma..hehehe..exceli aku lom sempat pon g tengok acara2 yang berlangsung..semalam pembukaan SUKMA 2010 kat stadium hang jebat pon bukan aku g..dok depan tb kat uma je..hehehe..tu pon tak lekat lame..aku tukar tengok cite durjana at tv3..lagi layan..hehehehe..

so skunk nieyh cite pon tak gune just nak tempek keputusan terkini..


nieyh plak antara acara yang dipertandingkan..

seee..somil sungguh sang kancil..

nieyh plak sponsor sukma kali nieyh..


dah..pe lagi tunggu..meyh la datang beramai2 ke sukma 2010 di negeri melaka bandaraya bersejarah nieyhhh..hehehe..kalau nak maklumat lebih2..sila lah ke web rasmi nieyh..

4 comments:

Able said...

nice post... love it..

531799.MY01 , MOHD FIRDAUS BIN ABDULLAH. said...

aik sukan malaysia...dah tak da liputan da..semua org sibuk piala dunia.heheheh tu la penajur aktiviti kat malaysia suka-suka jek buat aktiviti atau pertandingan.tengok tak da org nak pg tengok.hehehehe

SwEetForEst said...

able->hehe..tengkiu..

^__^

SwEetForEst said...

mohd frdaus->hehehe..tu la..org x wat..bia sy yg wat..

^__^

Total Pageviews