TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Thank you AYAH ♥ Sarangheo !!!

♥ini ayah saya♥

salam....olla lalalala...lama suda aku x menupdatekan blog aku ni..hehehe..sory la sweet buzy skit..banyak keje..budak2 pon makin membesar..manyak syiok..letih melayan nyer..opppsss ok suda2..skang ni bukan nak cite pasal anak-anak aku atau anak-anak awak..kali ni nak stori pasal AYAH ! yer..ayah..sumer orang ade ayah kan..or penah ade ayah kan..aku bukan nak cakap pasal ape..aku just nak cakap AKU SAYANG AYAH !

hehehe..yela ayah aku ni dok melayan kerenah aku..lepas satu satu aku mintak..umur da agak naik skit..tapi aku tetap mcm ni..sian kat ayah aku..hehehe..nak kata manje aku x manje..tapi tah la bile aku mintak sumer dapat..ceyhhh..yoyooooo je an..konon nak tunjuk la ayah aku ni sayang aku..ahahaha sengal..

lately ni aku ade merungut pasal berukband yang agak lembab..tau je la an..bile aku merungut..muncung punyer la panjang..sampai leyh sangkut hanger kata mak..hehehe...sooo nak di pendek kan cite..ayah aku g la kat TM.. daftar kan streamyx..hehehe...aku senyum sampai ke telinge...syiokk..akhirnye leyh aku download running man kegilaan aku tu..ngan buat kerja2 tabika..baru senang nak download bahan2 sekolah..so aku dah jadi pengguna tetap TM STREAMYX okeyh !

soo..tu je la..cite aku kali ni..ahahahaha..macam sengal je..aku xtau nak tulis camne..aku men taip je la..kalu korunk nak baca..sile kan..kalau xnak..suda la..dah singgah sini pun aku da cukup bersyukur da..hehehe..thanks ya pada sesape yg sedang membaca ni..sayang korunk ♥♥

♥♥THANKS AYAH♥♥
♥♥♥ SARANGHE ♥♥♥

2 comments:

rafiq said...

bestnye internet lajuuuu...hehe

iyka syafika said...

sama la kita cikgu...=) sy pun pengguna tegar tm jugak.tapi ambik rm110 je..nk ambik yg mhl lagi.tdk berkemampuan pulak.skdr utk download assgmnt n cri bhn sje..selmat berinternet dengan laju.

p/s: lebih selesa klau buang verification comment.sng utk komen.

Total Pageviews