TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

akhirnya..hehehe..


ai..salam sume..rini aku nak story pasal php coding..code tuk wat kalkulator..hehehe..korunk yang tau wat coding mesti taukan wat..
mule2 tue aku wat sendiri hasil die jadi camni...patutnyer jawapan die tu mesti dalam kotak yg disediakan..tapi aku tak reti nak wat..huhu..aku bio je camtu...


then..rini baru aku tau camne nak suh jawapan die masuk kotak..tue pon lecture aku yang tunjukkan..hehehehe...jadi dapat la cam kat bawah nieyh...




bile da blaja php nieyh..cam best plak..hehehe...aku ingat cam nak tau lebih lagi la pasal php nieyh...pastu kene wat mini projek plak tu tuk web programming nieyh..huhuhu...
korunk yang de wat projek tuk web programming nieyh bleyh tak kongsi ngan aku..korunk wat projek pe erk???

12 comments:

yoro okino said...

aku wat projek pasal html coding
kena wat website sendiri..
apply sume yg dah beljar..
next week kena wat pasal java lak
lagi sakit pala
huhuhu

joegrimjow said...

cam pernah denga je php ni

aku hUnNy (^_~) said...

hunny xt'pk ag nk wt projek pew..hmm..kne mule pk da niey..

oranglidi said...

php tu mende?

imHepPie said...

adehh..mende pe neh???

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> akak nyer projek....dok BERKEBUN kat fesbuk


hehehheheh

oranglidi said...

php? apa itu? hehe

SwEeTFoResT said...

yoro okino->huh..java???lagi best..hehehehe...sakit pale an???

joegrimjow->hehe..mesti penah nyer... ^_^

aku hunny->hehehe..yer pk cepat..kalu x nyesal cam sweet nieyh..sana sni projek..

oranglidi->hehehe..php tue ade la sejis kacang tanah...


imheppie->hehehe...kalu blaja wat web mesti ade mende nieyh..

sis yanie->sweet pon cam nak join muke buku la..cam syok je..nak gak berkebun cam sis..hehehe..

oranglidi->menatang y x bleyh di makan... =P

oranglidi said...

ala.. xnk bgtau xpo la. haha..

SwEeTFoResT said...

oranglidi->hehehe..bukan la..php nieyh coding tuk wat website or sistem..same cm html.. ^_^

Tam said...

Ingat best ke php.
Wekk~

SwEeTFoResT said...

cuk->huhhh...best la... =P

Total Pageviews