TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Menghitung Hari..

menghitung hari detik demi detik
masa kunanti apa kan ada
jalan cerita kisah yang panjang
menghitung hari

perghhhh..tetibe layan lagu kris dayanti nieyh pehal??uittt salah ke nak layan lagu nieyh???miahahaha..al kisah nye aku nieyh ngah menghitung hari untuk bergelar graduation..ceyh2..tetibe je cakap omputih..arini da ari jumaat so 2 ari lagi aku nak g putrajaya..nak watpe kat sane??haaa..nieyh la aku mau cite..
tanggal 31 ogos..ehhh..pe plak 31 ogos..tanggal 22 march 2010..aku dijemput menghadiri satu majlis konvokesyen yang julung2 kali nye di buat untuk aku..miahahaha..sangat perasan di situ..exceli majlis konvokesyen nieyh untuk kolej aku la..yela da abis blaja mesti lah ade majlis nieyh an..exceli lg 22 aribulan tu baru raptai..yang betulnye 23 march 2010..tapi kire start dari 22 tu lah kan..huhu..

cite pasal konvokesyen nieyh..nieyh kali ke dua aku dijemput..miahahaha..dulu time aku amik sijil majlis konvo tu diwat dekat stadium tertutup nilai..la nieyh plak dieorang wat kat dewan seri endon putrajaya..aku pon tak tau camne rupe dewan tu..so jom la kite tanye mr google..jup ahh..aku try cari..
nieyh stadium tertutup nilai..

nieyh aku pon tak pasti..kalu salah maap ler yer..ntie aku dah g aku snap pic..pastu aku gantikan dengan yang nieyh..hehehe..

tu je la aku nak bebel kat sini..kalu2 nanti dua tiga ari aku tak jenguk korunk aku mintak maap la yer..ari rabu aku topup balik..bukan takat walking,jogging..flying aku terus ke blog korunk..hehe..
notadikakiblog->to kawan2 kolej komuniti sabak bernam..aku nak ucapkkan tahniah sebab korunk dah berjaya menggengam segulung sijil..eh betul kan sijil???tapi kite diploma kan???same kot..hehehe..

yang mane nak sambung tuh teruskan keyh..aku sokong korunk dari belakang..keep in touch keyh..
love u all !!!

2 comments:

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

tahniah sis dha grad!!! hehehe.. jan lupa sepen saya makan k!!! hehehehehe...

PinQib said...

Good luck ye.. lmbt lg nk bergelar siswaazh ;(

Total Pageviews