TenTaNg Aku!!

My photo
aku adalah aku..aku bukan kau..kau bukan aku..sooo layaaaannnn..

Saya SAYANG Kawan Saya:-

.::BloG TaBikaku::.

TABIKA KEM TERENDAK
meyh la singgah

Khas Buat Dia Yang Tersayang !!!

AMARAN !!! ini adalah entri yang berunsur jiwang dan sewaktu dengan nye..siapa yang tak sudi sila lah klik pada Butang "x" di sebelah kanan page anda..terima kasih !!!

hari nieyh 08/04/2010 genap lah setahun hubungan aku dan dia..aku tau..baru setahun jagung..tak nampak mana penghujung nya lagi..aku harap hubungan nieyh berakhir dengan happy ending..hehe..aku tau semua yang bercouple inginkan  hubungan yang kekal hingga anak cucu..aku jua begitu..sangat2 mengimpikan..hehe..akan ku tunggu dengan sabar..

dalam setahun nieyh..memang macam2 yang jadi..tapi banyak yang berpunca dari aku..hehe..biase lah tu kan..kalu tak gado tak best plak..huhu..semua tu kenangan bagi aku..kenangan yang takkan aku lupekan..(kekadang terlupe gak..hehehe)

hmmm..cerita panjang pon tak gune..pe kata kite imbas kembali waktu kegemilangan kite..hehehehe..layan..

nieyh la tempat kami berjumpa setiap hari..hehehe..

kite tak sangka dia ade simpan gambar2 time dia kecik..sungguh comel..hehehehe..

ronda2 kuala lumpur..hehehe..

bende first yang aku dapat dari dia..MOMOY ku sayang..hehehe..

lihat bertape sengal nya mereka nieyh..but still comeyh..hehehe..

kenangan ouh kenangan..

hope kekal selamanya..

ronda2 melaka..hehehe..bile mau datang lagi nieyh????

senyummmm..hehehe..

okeyh cukup lah setakat nieyh..kang bebanyak korunk bosan plak..hehehe..okeyh bagi aku wat ucapan skit sebelum tamat kan entri nieyh..boleyh kan???

untuk dia yang jauh..kite nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab terima kite seadanya..kalu tak terime pon kite pakse die terime..hehehe..boleyh kan???hope hubungan kite kekal sampai akhir hayat..cepat2 masuk minang kite tau..kehkehkeh..apakah???gatai sungguh..hehehe..bukan ape..tak sanggup lah dok jauh2 lelame nieyh..rinduuuu..hehehe..terima kasih adiah aritu..suke sangat2..akhir kata..i love u so much..

HAPPY PEST ANNIVERSARY !!!

notadikakiblog->ini adalah entri auto publish..sebab aku terpakse ke test JPJ kereta..doakan aku lepas dengan jayanye yer..hehehe..

6 comments:

Mesintaip: said...

Saya doakan awak berdua sampai ke jenjang pelamin jua nanti. apa-apa pun, sebelum itu, pergaulan tu kena jaga. Syariat perlu dipelihara dengan baik-baik, yerk,....heheheh

sophie said...

alaa cutenye!!hope kekal selamanya.

SwEetForEst said...

mesintaip->hehe..time kasih..insyallah.. ^___^

SwEetForEst said...

sophie->hehe..time kasih.. ^___^

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

Sweetnyer.............. Moga kekal hingga ke jinjang pelamin.. Amin...

SwEetForEst said...

leha->amin..hehehe..tenkiu2.. ^___^

Total Pageviews